reyhan_ozkesiciler2 Kız olsaydı EFNAN Düşünüyorduk Erkek bebek bekliyoruz ALİ ASAF koyacağız inşallah 🥰
NUrklnc01 2 kızımın adı Azra ve Asya bunun cinsiyeti daha belli değil kız olur Beren erkek olursa Efe olucak inş.
Eymen2922ElisaYlmz NUrklnc01 erkek olursa arda da uyumlu olur 😊 efede güzel sağlıcakla kucağıniza Alın inşallah 🤲🏻
Eymen2922ElisaYlmz Bir oğlum var Eymen arif kziim elisa alya Allah nasip ederse insallah bir oğlum daha olcak oda egemen ayaz düşündüm sağlıkla sihhatle hayırlısıyla kucağımizs almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲🏻🤍
Sumeyye_ba Anneee25 çok güzel isim muaz ❤️ ben ikna edemedim eşimi muaz ismine ama Ali koycaz nasipse 🙂
Purall Ebrar pınar olucak kızımın ismi benim için çok önemli pınar bir hafta önce cinayete kurban verdiğim can dostumun ismini vericem😥😥Allah nasip ederse🤲🏻 kendi yaşayamadı adını yaşatıcam inşallah🤲🏻🤲🏻
Mine44 beybito27 Normal canm . Prilam kullaniyo musn doktorlar geneldw onu yazyorlar . Gece yatmadan iki tane aç karnına iç . İnşallah en kısa zamanda geçer. Benm doğumuma sayılı günler kaldı ben hala kullanıyorum sndnsjkj
Aloneanqel Sevimlipanda24 Kızımız oldu “Hiranur” koyduk Oğlumuz olacak inşallah, “Çağrı Melih” koyacağız