muzeyyenumar8 Ebrar Asel olacak inşallah miniğimin ismi bir oğlum ve kızım var Ensar Emin ve Eylül Ada isimleri
Aslidlk Sevimlipanda24 Zeynep Ecrin koyucaz hayırlısıyla erkek olsaydı kerem koyucaktık çocukluktan hayalim kendi adım Aslı olduğu için ☺️
HavvaSonmez03 @"Sevimlipanda24 Kız ise Asuman erkek İse Hasan cinsiyeti çok merak ediyorum 1 ay kaldı öğrenmeme 😊
Merve_O damlos_01 bizimde şuanda herkes alıştı ama sert tepkilerimden kaynaklı sanırım ben çok beğeniyorum ve farklı bir isim yakıştıramıyorum🦁
MahselveAnnesi Sevimlipanda24 Anneler size soruyorum sizce Mahsel ismi nasıl duruyor ben sadece nasıl durduğunu merak ediyorum söyleyince ne hitap ediyor birde sizin düşüncelerinizi duymak istiyorum
Orenpuding MahselveAnnesi kız ismi mi erkek ismi mi pek belli değil :x bir de evcil hayvan ismi gibi hissettirdi bana. Hiç duymamıştım
Ozcnozge Sevimlipanda24 kız olsaydı doğa ,rüya ve masal demiştim üçünden biri olucaktı ama cinsiyetimiz erkek Deniz olucak ismi💙🧿👶
nazlicankahya Oğlum var 19 aylık Deniz 6 haftalık hamileyim kız olursa Nil yada doğa erkek olursa Atlas ☺️
C-papatyam Meos benim oğlumun adı da Çağan Aras ikincisi de erkek ama bir türlü isimlerde karar veremiyorum yaa ☺️
balporsuguu Sevimlipanda24 bir kızim var adı GÖKÇE.Bu sefer ki de kız olursa GÜLCE,erkek olursa GİRAY olacak .