Bedihauslu Sevimlipanda24 büyük oğlumun adı Ömer 2. Ye hamileyim doktor büyük ihtimal erkek dedi babamın adını koyacağım tayyıp
Ozgeseker findiklibadem Alya Lina da çok güzel ve uyumlu olmuş benceee 😍😍 iki isim düşünseydik ben de düşünebilirdim Lina ismini 😍 sağlıkla gelsin prenseslerimiz inşallah 🤲😍
balkizinbebegii mmerve26 arslan dişi aslana deniyor yalnız biliyorsunuz değil mi 😇 Sıkıntı olabilir cinsiyet erkek olunca, isim tecelli edermiş çünkü 🙏🏻
beybito27 Sevimlipanda24 Kızlar merhaba 13+5′teyim. Midem hep bulaniyordu ama birkac gündür ne yesem kusuyorum. Midemin acı suyu bile kalmadı. Sizce normal mi?
Mine44 beybito27 Normal canm . Prilam kullaniyo musn doktorlar geneldw onu yazyorlar . Gece yatmadan iki tane aç karnına iç . İnşallah en kısa zamanda geçer. Benm doğumuma sayılı günler kaldı ben hala kullanıyorum sndnsjkj
Sevbannsivritepe Kız olursa Elif Lina Erkek olursa Asil Efe koymayı düşünüyoruz Sağlıklı olsunlar da 🤍
Pinarlvnt EmineDefneGokce lavinya nın anlamına baktınız mı bende isim olarak çok beğeniyorum ama anlamı pek hoş değil
EmineDefneGokce Pinarlvnt birçok anlamı var aslında bi tanesi de yüzü ay ışığı kadar parlak ve güzel olan kadın
Adamiranin__annesi Ben bi türlü karar veremedim gören bana kız ismi tavsiye verebilirim değişik olsun