dilinkopsunemi-bisus Merih Tuna düşündük biz de nasipse sağ salim gelsin diye bekliyoruz daha çok var ama olsun 🤭
Serpil45 İki tane kızlarım Ayşe idil ve Leyla masal şimdi oğlum olacak ablası ayaz istiyor ayaz halil olacak nasip olursa
Kadifeligelin hemsreanne Alo fetva hatyini arayin ben kizimin ismini koyarken sormak icin aramistim.arapca koken kelime anlam degisiyir diye sonra icime sinmedi koymadim isim cocukta etki birakiyor
hemsreanne Kadifeligelin aradım zaten bu ismi koymamızda bir sakınca olmadığını söyledi Aden diye bir kavim yok yada adenin anlamı helak etmek değil ki
Kurabiyemm Sevimlipanda24 Sevimlipanda24 hala kararsızız ama Aslan olacak sanırım🧡🦁 Ben Aslan Aren olsun dedim ama Aren de sanki çok konuldu ve eşim tek isimde ısrarcı.. Sizce nasıl?
Seymanur17 20+5 kızım olacak biiznillah 🥰🤲🏻 ismine karar veremedik💝 Ahsen Neva İkra Nur Hüma Nur Ecmel Vera Şura Nur 🌸 hangisi nasip olursa bırakacağız
Kadifeligelin hemsreanne cennete Cennetül Adn kapisi var. Aden ismi yemende bir sehir diyor.aden korfezinin yanindan olan bis ehir demis.isim cok guzelmis insan anlamlaroini dusununce tereddut ediyor bizde ogluma isim bulamadik bi
1tugcetarimci Sevimlipanda24 Kız olursa Belis Alâ olucak erkek olursa Miran vs Atlas ismini düşünüyorum daha cinsiyetimiz b Li değil 👼