Sumeyya-N Sevimlipanda24 benimde oğlum olacak hayırlısıyla sadakat anlamına gelen çınar yaprağı kolyem var o yüzden adını Kürşat Çınar koyacam ❤️
Laleliiiiiiii Sevimlipanda24 oğlum olacak Asil Baran koyacağım Allah’ın izniyle Kızım olsaydı minel karen düşünüyordum 🤦🏼♀️
Limonzeytin Sevimlipanda24 kızım olacak eliz ada🎀😍 ilerde erkek olursa eğer ediz ata koyarız diyorz hayrlısı herkes için😊
A-anne Biz de Kaan ismine karar verdik💙 Ğ ile kullananlarda var ama sıkıntı yaşamaz inşallah Kaan mı Kağan mı diye
ZeynepAren EmineDefneGokce bence zeynep koymayın adım zeynep ve zeynepler hep bahtsız oluyor. Tanıdığım tüm zeyneplerde öyle. İsimlerin insana cidden etkisi var diye düşünüyorum:)
ZeynepAren EmineDefneGokce valla öyle gerçekten ismimi çok seviyorum ama dogdudum günden beri kadersizim hepte öyle oluyorlar :( nasip tabi birazda :)
123xyz Ceycey22 bende baştan beri hep Doruk koyacagım dedim hala da ısrarcıyım 💙cevrenizde isim için olumsuz yorum yapanlar oluyor mu
Ceycey22 123xyz hayır herkes çok beğendi beğenmeselerde önemli değil benim çocuğum ☺️ Ama tabi ki olumlu şeyler duymak güzel oluyor. Sizde olumsuz şeyler söyleyenler oldu sanırım