Hepinizeeee kucak dolusu sevgilerr hanımlarr 🥰🥰
Bugüm için doktorumuz gün vermişti planlı sezeryan olucaktımm gece uyuyamadım tabiki ☺️ Sabah 6 geldik odamıza geçtik geçtiğimiz gibi 10 dk sonra önlük bone ve terlik getirdiler giydim nst bağladılarrrr sancı yoktuu 38+5 alındı veeeee işteeee korktgum an sondayı ameliyata inmeden takıcaz dediler yapmayın yaa dedim neden uyuşmadan takıyosunuz öyle söylediler dedi yapacak bsey yoktu tamam dedim korktgm kadr bi acı degildi sızlama oldu boruyu ileriye doğru iterken hissediyodum ama kosa sürdü abartılacak kadr defil kendinizi kasmazsanız daha az acır bence ben korludan hüngür hüngür aglıyorm tabiki indik ameliyata neyseee oranın ortamı belki dedim spinal yaparım ama yok genel olucaktım öyle devam etti şükür bittti odaya alındım karnımda agrı dwgil kasılma gibi bi his vardı dayanılmıcak gibi degil oda adet sancısı gibi dayanılanilir sonra zaten serum taktılar agrı kesici falan hemen o agrıda giitti yani kısacası kolaydı ayaga kalktm ondada agrımm olmadı hafif hafif agrılar normal yanii ayaga kalktgm dahada yatmadım şuan agrım yok cok iyiyim ister istemez kokrulacak bsey yok desemde yaşamadan kimse anlamaz allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🥰🥰