Sleepless_Mother canseza37 geceden. Beri suya girip cikiyorum 😔 Allah yardım etsin çok zor çok sicakkkk
Kleopatra- canseza37 Sıcağa çözüm nasıl olacak kız 😂 En mantıklı çözüm klima :) Oda yoksa akşama kadar duşta kalacaksın başka türlü zorr 😂
Dnzdmr92 canseza37 sabh akşam duş alıom😅 buz şişeside yatıom bazen başıma enseme bacaklarıma koyuyorum
canseza37 Selamcanim ben sıcak su torbasına su koyup buzluğa koyuyorum donduktan sonra koluma bacağıma vs koyup serinlemeye çalışıyordum ama artık yetmiyor çözüm dediğim bunun gibi şeyler vantilatör var o da yetmiyor sanki Hakkari’de yaşıyorum 2 saat ötedeki İran selden mahvoldu bizde tık yok
Mzyyn1903 Kompress yapın ensenize el bilek ayak bilek bide diz aralarına bezleri islatıp 10 dk buzluğa koyun sorna bu sölediğim bölgelere koyun serinletiyor
Ebbruc canseza37 yemek yaparken baygınlık geçirecektim sıcaktan, hiç bir çözümüm yok sürekli yüzümü yıkıyorum ellerimi kollarımı yıkıyorum, duş alıyorum ama hiç etkisi yok
Ebbruc canseza37 aksilik eve de yeni taşındık ne klima takıldı ne vantilatör , ilk 2 gün esti sonrası cehennem azabı
canseza37 T-N66 32+4 haftalık hamileyim ben doğumumu memlekette yapacağım o yüzden hangisine bulursam ona gidiyorum en son Oytun Bey’e gittim siz merkezde misiniz