Birminikcivciv Kızlarrrr bebek sanki hareket ederken kasığımda yaraya çarpıyorrrr idrarımda bazen yanıyor bazen yanmıyor 29 hf Tadayız Allah’ın izni ile. Bekarlığımdan beri de yeşil akıntım var zaten. Sizler neler yaptınız
cgnduru Birminikcivciv belki ileri seviyedeyse yara vs olmuştur ertelemeden doktora gitmelisin.. gebelikte enfeksiyonu geçirmek daha zor oluyor benimde öyle oldu sürekli tekrarliyor senin uzun zamandan beri varsa ilerletmistir diye düşünüyorum. Enfeksiyon bebeğe bile zararlı gerekirse randevu bulamazsan özele git çözüm bul erteleme
Esmaemir17 Birminikcivciv 36 haftalık hamileyim benimde tahlilerde yüksek enfeksiyon çıktı ilaç tedavisi başlandı ve yarın yatisim olacak.Aşiri karın ağrısı ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sürekli idrar varmış gibi oluyor ama sıcak suda oturunca aşırı iyi geliyor bana 😔Sanada çok geçmiş olsun dikkat et ilerlemesin benim gibi çok çekersin benim şimdi böbreklere vurmuş 😔Ve aşırı su tüketimi yap susamazsan bile iç
SbhtYlmz Esmaemir17 iki gün önce bendede çıktı antibiyotik başladı dr um.24+6 haftadayım bnde böyle şikayetler yok sadece sanki hafif bi kaşıntım var gibi hissediyorum sizinkileri okuyunca tedirgin oldum bnmde ilerlemez inşallah çok geçmiş olsun
Esmaemir17 SbhtYlmz inşallah ilerlemez canım benim çok yüksek çıkmış ve böbreklerime vurmuş artık yarın büyük ihtimalle yatış olacak sana çok geçmiş olsun dikkat et ihmal etme 😔
Gamzess1 Birminikcivciv Ay o acı benim karnıma kasıklarıma vuruyordu bende de yüksek enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik başladık hemen hamileliğimin başından beri bi türlü geçiremedim enfeksiyonu antibiyotik sonrası şuan iyiyim şükür düşmüş bayağı o acılar geçti sende ihmal etme canım antibiyotik kullanırsın geçer inşallah
_prenses_annesi Birminikcivciv ama. Fazla. Fazla. Su tuket. Ben suyu son haftaalrımda tamemn bıraktım. Ve hemen. Enfeksıyon oldum. Normalde o haftaya kadar gunde 4 lt. Su bitiriyordum. Rahattım
_prenses_annesi Birminikcivciv 30.haftamda aynı sekıldeydım aşırı yanma ve kaşıntı yapıyordu. İdrar rengi. Kırmızıya dönük bişeydi fıtıl kullandım. İşe yaradı sandım. Fazla yaramamış. Şuan 37.haftamdayım ve. Enfeksiyonun. Cok fazla olduğunu söyledi. Tekrar fıtlı. Yazdı inş geçer. Yoksa. Doğuma gidicem
Fasulyeninannesi- Birminikcivciv bende de enfeksiyon cikti ama benim tek sorunum akintim fazlaydi bide ara ara karin agrisi fitil verdi bide hap onlari kullaniyorum bu ara benim ki cok hareketli oldugunden enfeksiyonla alakasiz yani cikmak istiyo gibi