Royem62 Kızlar yumurtlama zamanı şunu yaşadım o an bebeğim kesin tutundu hamileyim bu ay dediğiniz birşey yaşadınız mı ben bu ay ilk defa yumurtlama ve sonraki 2 günde hiç yaşamadığım sol kasık ağrısı böyle kasılmaları yaşadım ilk defa bu denli oldu
EmineDefneGokce Royem62 yumurtlama zamanı ovulasyon gördüm yumurtladığımı. Hiçbir belirtim olmadı canım yumurtlama bittti çatlama oldu bi kaç gün sonra akıntı oldu afedersin.
Tomrishatun Royem62 hiç uğraşamam oyle sıvımi geldi kasigimmi agriyor omu bumu en temiz ovilasyon testi gününü biliyorum ona göre iliskiyi ayarliyoruz😀
Royem62 EmineDefneGokce anladım canım daha önce benim sadece akıntım ve alt karın bölgemde böyle dolgunluk olurdu yyumurtlama zamnı bu defa ilk defa böyle bir sancı yaşadım
Royem62 EmineDefneGokce daha öncesinde etmiştim kuzum akıntımda birebir gidiyor sürekli o yüzden anlıyorum kendim artık her ay boşa para gidiyor onlara kendim anlıyorum artık 😃
bhrey canım bende gecen hafta pazartesi yumurtlama salı catlama göördüm o 3 gün boyunca kasık ağrısı cektim suanda da gögüs ağrım var anlamadım