Vera09 Pnrtrg o bebegin kalp atisi degil canm imkansiz😄 damar atimi falandir kan hacmi genisledigi icin
Adacan Pnrtrg 20. Haftadan sonra steteskop ile duymak mümkünmüş o senin kendi nabzın yada rahim büyüdüğü için rahim hareketlerin canım
Merve201119 Vera09 geçen burda birine söylediğimde böyle bireyin mümkün olmadığını bana eşimde elini koyunca karnıma hissediyor demişti 😁
Merve201119 Pnrtrg mümkün değil canım böyle birsey bebek yedi kat ilerde suyun içinde o senin nabzin yada kan akışı hizlandigindan ondan gelen sesler
cgnduru Pnrtrg 😀 😀 hamile degilkende hissediyordum çünkü o pit pit karnımda hissettigim hareket ettiren benim kalp atisimdan kaynaklanıyor 😀 😀 senin bebeğin kalp atışını hissetmen bile şuan imkansız, daha çok çok ufak 😀
Kleopatra- Pnrtrg O haftada bebişi hissetmeniz mümkün değil ultrasonda bile duyulmaz malesef :) Siz bebiş zannetmiş olabilirsiniz ama başka birşey
NurNaz Pnrtrg şuan hissedemezsin cnm dahha çok minnak ben şuan 30 hafta 5 günlüğüm 2 gündür elimle arıyorum buldunda sende bu haftalarda hissedebilirsin anca
Asliormanci Pnrtrg ah keşke hissetsek de boşuna evham yapmasak ben elimde olsa her gün doktora gitcem atıyor mu diye sormaya
LamiyaCetinkaya Pnrtrg O senin damarların, senin kalp atışını yani. Bebeğin kalp atışını 40 haftada bile hissetmezsin