AslanBebeginAnnesi Mysaa evett ben de evde iki üç örtü belirlemek istiyorum dışarıda da alt açma örtüsü kullanıcam💜
Mysaa AslanBebeginAnnesi 60_90 ölçüde al canım dısarda büyük kolaylık olur onun harici evde çok çok bişey olmadıgı sürece bi örtü ayarla maksat hem yeni bebiş toza felan koymamıs olursun tozdan kastım yer koltuk vs 😊 onun harici örtüyü bi sure kullanırsın sonra bırakırsın zaten ilerde büyüyüp edince birden kacırma olayları kapanıyor 😊😊
AslanBebeginAnnesi Mysngl vay beeeee 20 ayda 2 paket çok iyi😍 ben de her seferinde atıcaz sanıyordum😅 tecrubesizliğimden😔😂
AslanBebeginAnnesi TinyBabys çünkü ismi “tek kullanımlık ”. Ve hayatımda bi kere bile bir bebeğin altını değiştirmedim , bilmiyorum, tecrübesizim. Fikir edinebilmek için buraya yazdım
TinyBabys AslanBebeginAnnesi tek kullanımlık diyor ama öyle pislenmiyor. Bende başlarda beceremediğim için çişi kakası aktı tabiki attım ama sonra sonra alışıyorsunuz. Hiç damla bile değmiyor. Öyle olunca atmanıza gerek yok bence.
cileklicookie AslanBebeginAnnesi oyle degil canim her seferinde kaza olmuyor ki sonucta bi alt acma bezini ben 1 hafta kullandigimida bilirim hatta bazilarinin ebati cok buyuk ben ortadan kesip 2 ye ayirip oyle kullaniyordum bebegim kucukken Yani her gun bez gibi bi tanesi cope gidiyor demek yanlış
AslanBebeginAnnesi cileklicookie evet canım ben bilmiyordum mesela bir senede dört paket kullanan annelerimiz bile olmuş🙈
sena1223 cileklicookie ben terasını serıp üstüne müslin bez serıyorım 25 gun oldu hala alt açma bezı telef etmedik 😂
AslanBebeginAnnesi cylnacelya35 Hastane çantam için liste hazırlıyorum ,tabiki bunu dert edineceğim. İlk gebeliğim ve tecrübeli annelerden bilgi almaya çalışıyorum.
Asli-beren Canım bebek alt açma pahalı ben hasta alt bezi alıyorum aynı işlemi görüyor ebati da büyük gayet de kalın. Kaka vs bulassa bile içinde kalıyor. Bide daha uygun. Kirlenmedikce değiştirmiyorsun 30lu bir paket bı aydan fazla gidiyor.
zepbjk AslanBebeginAnnesi baby me ninkini kullanıyorum hayır üzerine tuvaleti gelmediği bi kaza olmadığı sürece atmana gerek yok bir de çok büyüktü ben ikiye kesip kullanıyordum