ezgi_ulutag aryadamla tavsiyem az denemelik alın bebeğin poposu pişik yaparsa çok bezi kullanamazsiniz.yeni doğan bebekler hassas oluyor
Rabia-toprak Seymanurblbl prima da şöyle birşey var içeriğiyle mi alakalı bilmiyorum bir hastane çalışanı olarak prima kullananlar daha başka beze geçemiyorlar
Fatma0090 Nrnrv nasip olursa yarın bende molfix alıcam eltim baby trco almıstı yeni doğum yaptın da o pişik yapmıstı bebek de
Ofli Mozcann Anladığım kadarıyla bezin kalıbı mı küçük? 3 aylık bebek için 3 numara bana fazla büyük geldi. Ben molfix pure soft 3 numarayı kızım 1 yaşında hala kullanıyorum. İlginç geldi bana
biokadin baby3_ pahalı olan iyidiir değildir tabiki ama primanın çeşitleride vardır bakıldığında biri iyi gelmez de diğeri iyi gelir bu her bez iiçin geçerli primaya özgü değil elbetteki cocuklarda öyle illaki her cocuğa her bez gelmez ama dediğiniz primada cok nadir görülür
baby3_ biokadin çevremde ve kendim de dahil deneyimleyip yazdığım birşey . Sizde olmayabilir ama çoğu insanda pahalı olan iyidir algısı var. Oysaki bazı markalar sürekli kendini yeniliyor mesela sleppy de öyle çeşitleri çok. Bende ilk defa sizden duydum belirli zaman sonra pişik yaptığını
Yasemibrahim Asillll onlarda pahalandı canım emin ol pek fark yok hatta sleppy ve baby turco nun ikincisi bir TL kampanyası ile onlar daha uyguna geliyo hepsi burada sürekli böle indirim yapıyo
Yasemibrahim Nrnrv kızımda sleppy kullanmıştım hic pişik oldugunu bilmem sızdırma da yaşamadım bu bebegim de de sleppy düşünüyodum ama baby turco da kafamı karıstrdı bilemedm 🤷♀️ hangisi alcam ikisini öven de var kötü diyende
Omerva Kızımda Prima premium care ile başladım daha sonra minies e geçmiştim şimdi direk minies ile başlıcam ben çok memnunum 1 yaşında yiğenim var ona da minies kullanıyoruz taşma sızdırma falan yapmadı