4cocukannesi 32 haftaligim ikiz gebelik migdem bulanıyor başıma ağrı giriyor acaba gebelik zehirlenmesi olabilir mi
Dln_elmas Gebelik zehirlenmesinin bır çok nedeni var eğer kendini kötü hissederseniz bı acile görünün derim çok gecmis olsun..
smls19 Canım sakin ol önce bi umarım değildir bende oğlumu gebelik zehirlenmesinden dolayı 35+2 de doğurmuştum bi tansiyonunu ölç kaç çıkacak
4cocukannesi smls19 13-80 tansiyonum bebeklerden birinin haretini hissetmiyorum sabahtan beri sizde ne gibi belirtiler olmuştu
Fatma-onal 4cocukannesi tansiyonunuzda yükselmiş gibi sanki bence bir hastaneye gidin içiniz rahat etsin
smls19 4cocukannesi benim tansiyon yüksekliği elim yüzüm şişmişti birde mide bulantısı olmuştu bence doktora gidin hemen hareketini hissetmiyorsanız
Mrv_123_bg 4cocukannesi tansiyonun biraz yuksek canim. İdrarda protein ve karaciger bolgesinde agri da zehirlenmenin sebeplerindenmis
smls19 4cocukannesi çağır çağır hiç aksatma Allah korusun İçin rahatlasın en azından taksiyle git gel hemen bize de haber et mutlaka olur mu canım
4cocukannesi smls19 hastanedeyim bebek hareketleri iyi alan kısıtlandığı için hareketi azmis nst deyim
4cocukannesi Ve_ra baş ağrısı migde bulantısı devam ediyor ama tüm tahliller temiz çıktı çok şükür şuan bebekler benim için önemli olan yatış istersen kal dedi bende eve gitmek istedim ev yakın zaten
4cocukannesi immos sağolun inşallah ikiz olunca bebeklerden birinin hareketini az hissediyorum buda beni korkutuyor