Gokcegoktug benim kendiliğinden hamile kalıp 3 tane kaybettiğim gebeliğim var rahimde sorun çıktı düzeltildi şükür doktorum tüp bebek doktoru bu ameliyat eden uzmanlar anlamıo die ona geçtim sagolasin düzeltti içimi dedi hazır iyiken rahîm aşılama deneyelim kaliteli olması için kendiniz kalmayın dedi tm dedik kaliteli olursa ilerler diye aşılama ocakta oldum benimle beraber 3 yıldır kalamayan abla vardı sohbet ettik benim olmaz ise Allahım onün olsun dedim pes pese girdik ben çok hasta oldum 10 gün covit gbi dedim tutmaz bu test günü abla ile karşılaştık dedim bence seni oldu benim olmadı ve gerçekten önün tuttu benim tutmadı tabiki üzüldüm ama en azından ben kendim kalabliuorim o hiç kalamamış asiir sevindim ağladı da ve o günden beri beni hep düşünmüş bende snra mayıs ayında kendim hamile kaldım şimdi 13 haftaya geldik ilk kez bu haftalari görüyorum bebeğinde iyi çok şükür hattat yüzde 80 erkek dedi doktor çok güzel duyguymuş kontrolde o abla ile karşılaştık ay nasıl tatlı 7 aylık olmuş sevdim karnını çok sevindik karşılaşınca hepnsana dedi dua ettim aklimdaydin uzulmstm dedi onunsa oğlu oluyormus denemekte fayda var valla hatta aşılama tutmazsa bi kaç ay snra etkisi iğnelerin devam edermiş kalirmissin belki bende de ole oldi burda okumuştum 🥰