Mucizebb 24 haftaligim ama hala cinsyeti bilmiyorum ne kadar sekerli seyler yiyip gitsemde cikolata meyvesuyu yiyip icsemde yine de bacaklari kapali. 4 5 defadr gidiyorum hep boyle
Kader4934 Mucizebb genelde kız bebekler yapar onu diye duyuyorum. hakkında hangisi hayrliysa o olsun inşallah en kısa zamanda ogrenirsn.belirsizlik insanı mahfediyo 😆
Efnanada Mucizebb 28. haftada öğrendim bende bazen nazlı olabiliyorlar kız bebek ile alakası olduğunu sanmıyorum oğlum olacak benimde sağlıcakla kucağınıza alın
Buketyusra Mucizebb 21 haftalığım bende öğrenemedim hala benimkide bacağını kapatıyor erkeğe benziyor dedi doktor ama kesin değil göstermesini bekle dedi doğunca görücem galiba 😂😂
Mzyyn1903 Süpriz yapcak annesi 🌝 benimkide her kontorolde poposunu dönüyor Allahtan çok kısa bir anda olsa yakalamıştık 21. Haftada öğrenmiştik
Mucizebb Kader4934 bnde kiz bebek olark duyuyordum ama bi arkadasiminda hp bacak kapali kizdir dedi doktr en sonda erkek dedi o yuzden hic inandirici gelmiyor Artik bana🤣
Mucizebb Efnanada 28 haftalrda gozukuyormu canim dha da buyuyolar ya bacakalrini daha da acmazlar diye dusunuyorum
Efnanada Mucizebb kesinlikle 28.haftaya kadar kız diye biliyorduk göstermediği için şimdi oğluşum olacak inşallah 😊👼🏻
Buketyusra Bebisssss geçen hafta detaylı ultrason yaptırdım yine göstermedi erkeğe benziyor dedi o bile net bişey söylemedi 🤣🤣