Bushy Selam canlar Ben 4 ay önce dogum yaptim Kondom ile korunuyor esim ama sanki sürekli hamileymisim hisi var kokulara karsi migde bulanti halsizlik birkez adetim geldim suan gelmedi iki hafta önce test yapmistim Negativ cikti kondom ile hamile kalan varmi yada piskolojikmi moralim cok bozuk :(
seraap Bushy canim bende almanyada yasiyorum acil durumlarda hemen termin yapiyolar heleki hamile bir kadin olunca
Bushy Muhammedamine evet canim bende istiyorum dogum kontrol hapi yada sprayl ama esim istemiyor cok yan etkisi var ben korunurum diyor bende kondoma güvenemiyorum
Muhammedamine Bushy spiralin hiçbir yan etkisi yok ama haplar öyleymiş . Eşinizde bir alem ee ne olcak böyle her ay aynı stres 🤦🏻♀️
DayiogluSevgiGkhan Bushy hap kullanmayın ya bende kullanmadım hıc ıyı seyler demıyorlar ama hormonlu spı jd lervarmıs
DayiogluSevgiGkhan Bencede ole ama farketmiyo sımdı acık bısekilde yaZamam da ınt var zatem boyle hamıle kalanlar
Bushy DayiogluSevgiGkhan anliyorum insallah degilimdir öylese naparim bilmiyorum piskolojik birazda benimki
Glitter Muhammedamine spiralin yan etkisi yok mu? Lutfen yanlis yonlendirmeyin. Spiral %100 korumadigi gibi regl kanamalarini geregindeb fazla uzatabiliyor. Gecen kontrole gitrigimde yeni bir gebe vardi ve spirale ragmen hamile kalmis. Spiralden dolayi bebegin dusme olasiligi yuksekti dusmese bile anomalili dogma olasiligi yuksek dediler. En yan etkisiz kondom aslinda ama o da %100 degil. Igneler de 2 cesit, cift hormon icerenler ve tek hormon icerenler. Tek hormon icerenlerden sut hormonu icereninin oneriyorlar ama bu yontemlerden en dogrusunu aile hekiminizle seçebilirsiniz
Muhammedamine Glitter bütün doktorlar en iyi korunma şeklinin spiral olduğunu söylüyor araştırın lütfen ben sizin şahit olduğunuz şeylere göre konuşamam benim etrafımda korunmak isteyen tüm kadınlar spiral kullanıyor daha kimse hamile kalmadı daha kimse kanama geçirmedi annem 20 yıldır takılıydı kaymış öyle çıkarttı . Doktorlar spirali öneriyor
Bushy Glitter ayy evet hersey ile hamile kaliniyor gercekten hic biri 100% degil Bende en güvenilir kondom diye okumustum tabi hic biri 100% korumuyor Ama insan yinede korkuyor sürekli hamilemiyim diye yada tek ben böleyim bilmiyorum yeni dogum yaptigim icin etkisindede olabilirim
Glitter Muhammedamine hayir butun doktorlar onermiyor. Kafaniza gore yazmayin buraya. Kac tane bilimsel calisma okudunuz acaba? Ben isim geregi pek cok kadin dogum doktoru ile ameliyata girdim hic biri de direk spiral demedi. Ve farkindaysaniz olasilik var dedim herkesin basina gelecek diye birsey yok.