srpshnlp Kızlar merhaba çatlak oluşumunu azaltmak veya engellemek amacıyla kullandığınız ve memnun kaldıgınız krem, yağ vs var mı? Ve kaçıncı haftadan itibaren başladınız?
tazebiranne_hg04 srpshnlp bio oil aldım 14. Haftada başladım 8. Aya kadar hiç çatlağım yoktu kullanmayı bırakınca çatladım
Zeynepppdyg srpshnlp 14 haftada başladım lierac,palmers ,badger,bio oil ,hindistan cevizi yağı duştada bebe yağı düzenlide kullandım ama 35 çatladım en pahalı kremlerde fayda etmedi yapısal bence🫣
Glsm_94 srpshnlp bio oil kullanıyorum yaklaşık 16 yada 17 . Haftada başladım ilk zamanlar çok karnım çıkmadığı için duştan sonra vücudum hala ıslakken bolca sürdüm sonra göbeğim büyümeye başlayınca her akşam 26 dan sonra da günde iki kez şuan 32deyim henüz hiç catlagim yok ama yağ sürmeyi siklastirdim
pediatrihemsiresi Bio oil kullanıyorum. Pahalı pahalı lieraca para vermeye gerek yok. Önemli olan nemlendirmek genetiğinde çatlamak varsa çatlarsın
seyma9188 srpshnlp Ben de 17 haftalık hamileyim 1 haftadır normal bir vücut kremi ile nemlendirdim duştan sonra.Bugün Bio oil sipariş etmiştim 2 kutu onlar geldi ona başlayacam.Günde en az 2 kez sürmek gerekiyor,bol su tüketmelisin(ben 4 litreye yakın içiyorum).Annemde pek çatlak yok ama kız kardeşiminki çok fena 3 doğum yaptı.Hiçbir ürün de kullanmadı inşallah onunki gibi olmam ya.Genetik pay en önemlisi çünkü.
srpshnlp seyma9188 teşekkür ederim Şeyma inşallah bende olmam benımkı daha çok yenı 6 haftalık, şimdiden araştırmak istedim