Brckklc Arkadaşlar selam, yakın zamanda acıbadem de doğum yapan var mı? Hastane çantası hazırlayacağım fakat hastane doğumda neler veriyor öğrenmek istiyorum, gereksiz yere alışveriş yapmak ve taşımak istemiyorum… bilgilerinizi bekliyorum
Gulcanozzz Brckklc yani 5 sene önce çalışıyordum acıbademde o dönemde ıslak mendil bez kıyafet battaniye falan veriliyordu.
Ogkmno Brckklc merhaba, yatılı hasta bölümünden doğum paketi bilgilerini alabiliyorsunuz. Anlaşma yaptıysanız e-mail olarak da gönderebilirler. Bence hastane yetkilisinden bilgi almakta fayda var zira pakette değişiklik yapmış olabilirler.
Zeynepppdyg Brckklc verdiği şeyler sınırlı yanınıza almanızı öneririm bir takım kısa kollu çıkış giydiriliyor battaniyesi vs bez ıslak mendil vs veriyorlar ama yanızda götrmnezi öneririm bebek çantası veriyorlar ama eskisi kadar dolu dolu bir çanta değil ablam doğum yaptığında burun aspiratörne kdr vardı şuan losyon pişik kremi vs var bende maslakta yapıcam herşeyini kendim koydum orda stres olmaya gerek yok bnce
Eflatunpembe Ruyahilal Fiyat bilgisi de aldınız mı acaba? Hangi acıbadem başlığını görsem soruyorum hemen😳Hala acıbademi arayıp soramadım bir türlü
Ayzynp Bursa acıbademde 2 ay önce doğum yaptım kendi kıyafetlerim hariç herşey onlardandı bavulumu getirdiğim gibi geri götürdüm anne için depend dahil herşey. Her Acıbadem aynı mı bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz🥰
Ruyahilal Eflatunpembe almıştım ama acıbadem sencard sigortam var o yüzden normalin yarısı falan fiyat verdiler onu da sigorta karşılayacaj diye not almadım açıkçası :/
Ruyahilal Eflatunpembe rica ederim zaten şubeleri arasında da fiyat değişiyor imkanınız varsa hatta gidip görüşmeniz daha doğru olur. Ben önce telefonda bilgi almıştım 14-15 bin gini rakamlar söylenmişti sonra hastaneye gittiğimde Bana telefonda verilen rakamların hiç gerçeği yansıtmadığını yanlış fiyat verildiğini söylemişlerdi hastanedeki ilgililer.
Totoro Anonymousmom teşekkürler, her yer farklıdır eminimki kadıköyde özellikle doğum yapan yada yapacak olan varsa daha iyi olur tabiki