Usnac1995 Ben 16. Haftadayken e bebekte çok güzel indirim vardı birsürü şey almıştım. Bir de benim bebiş ekime denk gelcek ozaman lcw de kışlık şeyler vardı uygundu baya ordan aldım 3 lü setlerden falan. Nerdeyse herşeyi bitmişti 20. Haftada :) ama iyiki aldım şuan uzun kollu falan nerdeyse hiç birşey yok
Bayancorek Aysunnn1907__ Doğru diyor bence. 11. haftada başladım ben , 23. haftada hazırdı her şeyi, kıyafeti, bakım malzemeleri, odası. Şimdi 34 üz , zaman geçtikçe zor oluyor. İyi ki erken yapmışım, halletmişim. 🙏🏼
4cocukannesi Aysunnn1907__ 32 haftaligim henüz hicbir kıyafet almadım Beşik Araba koltuğu Örümcek Mama sandalyesi Hediye olarak geldi bunlarda Kıyafetleri de bu hafta alırım inşallah
Michail Aysunnn1907__ 32+5deyim daha bir sey almadiq bir tek isimli hastane cikisi var bebegimin Rabbim nasib ederse bu hafta almayi dusunuyorum
zamaneannesi80 Duygu_ck erkek demişti doktorum 24. Haftaya girdik geçen hafta detaylıda da erkek dediler değişmedi hiç😌
Tosbikannesi1 Asli1111 aslında bende 30 lu haftalarda almayı planlıyordum herşeyi. Am dün hafta sonu sadece fikir olsun diye mobilyacı gezerken iki gün sorma zam geleceğini öğrendik ve eskiden 4 yada 5 ayda gelen zam şimdi neredeyse her ay geliyor dedi. Bizde açıkçası o yüzden hemen aldık bebek odasını. Sonuçta alınacak ha şimdi ha 30 lü haftalarda dedik. Ama kutafet için acele etmiyorum hala. Henüz bi liste hazırlamadım hazırlamayı planlıyorum bu aralar. 22 haftalık olucam. 25 dede kıyafet alırım diye düşündüm. Geçen burada okumuştum 30 lü haftalarda ağırlaşınca zor oluyor dışarı çıkmak yazmış biri. Ondan 5 hafta öneektim alışverişi
Ahsenmom Aysunnn1907__ Ben 24. Hafta da ufak ufak başlamıştım şuydu buydu bitmesi 30. Haftayı buldu hâlâ da almam gereken şeyler var 32. Haftadayim. Her gördüğüme erken başlayın diyorum kesinlikle başla hemen. Bana da erken erken dediler çok pişman oldum. Fiyatlar aldı başını gitti
Seyma0323 Haftada sadece travel sistem bebek arabası almıştım ve 1 hastane çıkışı şimdi nerdeyse 21. Haftadayim ve artık her gitiğimde bişey aliyorum uygun buldukça yavaş yavaş başladık. Arabaya şimdi 1000tl zam geldi.. odayi almadığıma pişmanim iyi zam geldi :((
Minnosbaby Aysunnn1907__ 6 aylıkken başladım ben almaya canım başlangıç için fazla birşey alma derim çünkü bebek iri olursa yenidoğan kıyafetleri olmaz bebek bezini bile 1 paket aldım canım ben