Htchsn Merhaba kırıkkaleye yeni taşındım ayrıntılı ultrason için nereyle konuştuysam yapmıyoruz dedi mecbur ankarada bi yer bulmam gerekiyor bildiğiniz bi hastane var mı, kadin doktor olursa daha iyi olur
Yagmrr11 Htchsn Bende kırıkkalede yaptırdım tekin kale de 500 tlye çok iyi ve bilgili bir doktor makinesi kaliteli tekin kale kırıkkalede yılların kadın doğumcusu 🙏
Htchsn Pnrtrg ben aradim ama bana ankaradan doktor geliyo bazen o bakiyo dediler, onun ne zman geleceği belli değil dediler. Hastanedeki doktorlar yapmiyo dediler
Pnrtrg Htchsn vallahi o 2 günde hemen ayarlamıştı nasıl oldu bilmiyorum randevu al gün verirler en azından o gün gelir doktor
kachaftalikhamileyimbilmiyorum Dün Ankara’da doktor Sinan Tan’a gittim detaylı için. Memnun kaldım doktorun yaklaşımından, gördüğü her şeyi bize de anlattı. Güncel fiyat 800₺ Olmuş.
kachaftalikhamileyimbilmiyorum Htchsn ben 3 hafta filan önce almıştım randevuyu 700’dü o zaman. Ben bu fiyattan randevu almıştım dedim o yüzden 700 aldılar ama güncel 800 diye de söylediler.
elaesrbrk Ankara’da Sinan tana yaptırdım çok güzel baktı çok da memnun kaldım herşeye baktı tek tek anlattı ben ta Nisan da baktırdım 600 TL idi şimdi nedir fiyat bilmiyorum