anneyim96 Kızlar 23 haftalık olduk hala midem bulanıyor prilam kullanıyorum artık bişey yiyememek canımı sıkıyor benim gibi olan var mı hala nasıl baş ediyorsunuz mide bulantısıyla
Baliminannesii anneyim96 29 haftaya giricem hala kusuyorum affedersiniz bugün lavabodan gelemedim kusmaktan hala devam edıyor bu gidişle doğumada kusmayla gıdıcez 😀😀
Mervealadag Baliminannesii cinsiyet kiz mi acaba kiz bebeklerde bulanti daha cok oluyo diyorlarda merak ettimm… Allah yardimciniz olsun inşallah bulantiniz hemen geçsin 💐
Baliminannesii Mervealadag amin hayır canım erkek onlar hep bir büyüklerimizin söylentisi banada öyle dediler çok kusuyorum diye ama erkek 😀😀
Baliminannesii anneyim96 yiyebildikce ye canım kusuyoruz diye korkma bebekler kilo alıyor yinede kusan gebelık daha sağlıklıymış doktorum öyle derdi ne kadar doğru bılemıcem ama
Baliminannesii anneyim96 hiç birşey yapmıyorum canım sadece sabahları dramamine diye bir ilaç var onu alıyorum bir tane okdr ama oda fayda etmıyor
1234nasnnzns anneyim96 canım bende prilam dr kullanıyorum daha yeni hamileyim ama bir haftadır kusmaktan kafamı kaldıramıyorum
Ucrub-sulo anneyim96 Bebek beslniyodur ins çok korkuyorum açıkçası azcik bişey yesem mideme bebek baskı yaptığı için fitiktan kusmaya başlıyorum su içmek bile ızdırap 😭