tugba5656 6 hafta 4 günlük gebeyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel dedi siz kaç haftalıkta duydunuz çok korkuyorum
Bebismucize tugba5656 ben 6+2 de duydum ama cihazlara göre farklılık gösteriyor benim doktorumun cihazları yeniydi belki eski cihazlarda görünmeyebilirdi
tugba5656 onun öncesinde ekranda kalp atışı görünüyor muydu yoksa tamamen o haftafa mı görüp duydunuz
yigitinannesiiiii tugba5656 canım 5 gün önce devlete gittiğimde bebek gözüküyordu ama doktor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bide kan vericektim onu verirsin demişti ben dayanamadım 5 gün sonra özele gittim direk duyuldu
Asliormanci Lindam06 bir kere duyduktan sonra gittiniz mi tekrar ben 5+6 da duydum 2 gün önce ama yine gitmek istiyorum zaptedemiyorum kendimi
Tugcee11 Canım bende senin gibi gittim duyamadık ama ekranda minik kalp hareketini görmüştük.7+3 te de kalp atımını duyduk.Stres yapma sağlıkla duyarsın inşallah🙏🏻
tugba5656 Bebismucize bir doktora gittim kese bozuluyor gelişmiyor falan dedi baska doktora gittim o da kese bozulmuyor gelisiyor fakat saglikli gibi durmuyor dedi folik asit falan iciyordum zaten devam et dedi beslenmeme dikkat ediyorum haftaya bir daha gidicem cok korkuyorum cok stresliyim
Lindam06 Asliormanci gitmedim canım 5 oğustosta gıdıcem. Bende zor duruyorum ama 🙈 bekliyoruz işte nasıl iyimi yerındemi dıye hep aklım ordaaa
Asliormanci Lindam06 yok ben duramıyorum canım ya ne olacağım böyke saçlarım beyazlar 9 aya kadar valla billa
Lindam06 Asliormanci eşim geçen dedi keşke evde ultrason makınası olsa açar açar bakarız 😂😂 yanı bende sabredemiyorum ama işte mecbur beklıyoruz 🙄 hergun aklımda duydum ama iyimi hala ordamıı eli kolu oldumu. Sabır dıycez. Haraketlerıni hıssedene kadar rahat etmıycez sanırım
Asliormanci Lindam06 kesinlikle hareketlerini hissedene kadar böyleyiz daha doğmasan böyle düşünsenize allah nasip ederse de doğarsa ne kadar tuhaf bi his demi herşeyden çok sevmek
Asliormanci Lindam06 evet geldim bebeğin kalp atışını duydum ama idrar yolu enfeksiyonu olmuş ondan ağrımış
Lindam06 Asliormanci geçmiş olsun 🤲 içiniz rahatladı 💕 duydunuz gördünüz ne güzel.. sağlıkla gelsin annesının kucağına… Bide ben görebilsem cok uzun zaman oldu duymayalı 😢 cuma gunu gelmiyor sanki yıl var