Hikari Kızlar merhaba, sezaryen sonrası 1 yıl dolmadan hamile kalanınız var mı? Gebeliği devam ettirdiniz mi, nasıl geçti süreç, emzirmeye devam edebildiniz mi? Anlatabilir misiniz
teachervera Hikari Oğlum 9 aylık iken hamile kaldım. Şimdi 16 haftalık hamileyim. Zaten 3 ay emdi covit olunca emmedi daha
umyahsen Hikari 10 aylıkken hamile kaldım. Şuan 19+6haftslık hamileyim. Kızımı hâlâ emziriyorum. Geceleri emmiyor artık. Gündüzleri de uykuya dalarken istiyor. İşte bu aralarda bıraktırırım diye düşünüyorum kendimce. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar aşırı emmek istiyordu çok bunaltıyordu. Çok şükür öyle değil şimdi. Belki kendi bırakana Kadar emziririm.Ama doktor emzirebilirsin 1.5yaşına kadar dedi. Bnm kanama alanım olduğu için ağrım çok fazla. Kızımla birde ben ilgileniyorum çoğunlukla eşim görevde oluyor çünkü. O yüzden çok yoruluyorum halsizleşiyorum ama çok şükür iyiiyz.
okunmusciklet Hikari ben ben varım bacım oğlum 8 aylıktı hamile olduğumu öğrendim şuan 7 aylık hamileyim oğlum 14 aylık nasıl olacak bilemiyorum oğlumla uğraşmak çok zor sürekli karnıma tekme atıyor daha 1 kg bile anlamamışım hamileliğimde düşün açlıktan 😂 şu ara sezeryan yerimde kaşınıyor acıyor gibi ama inşallah sonu güzel olacak
teachervera Hikari Halsizlik çok oğlum her gün sabah 5 de uyanıyo çok hareketli peşinde koşmak beni çok yoruyor. Dinlenme yok desem yeri
Hikari umyahsen ah ah 😔 çok zor bir süreç gibi duruyor benim de öyle olacak muhtemelen.. kızım 8 aylık dün hamile olduğumu öğrendim. Kimsenin de gelip yardım edeceğini sanmıyorum ne annem ne kayınvalidem
annesinin_kuzusuuu Bebeğim 5,5 aylıktı hamile kaldım bebeğimin emmemesiyle anladım hamile olduğumu sütü içmedi bıraktı kendi kendine şimdi 32+1 haftalık hamileyim dikişleri zorlamaya başladı bel ağrılarım oluyor ilkinde hiç ağrı görmemişim
Hikari annesinin_kuzusuuu dikiş ağrısı çok korkutuyor beni 😔 benim ilk hamileliğim de zor geçti iki dk yürüyünce karnım kasılıyordu daha ikinci trimesterda bile
umyahsen Hikari eşimle idare edebilirim 25gün kadar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabiki. Kv gelmek istiyor ama ilkte de gelmişti burnumdan getirmişti. Keşke annelerimiz gelebilse 😔 Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
annesinin_kuzusuuu Hikari Allah yardım etsin ben biraz annemde kaldım biraz kayınvalidemde şimdi de eve geçtim zorluğu daha çok hissettim daha doğum hazırlıklarına başlamadım bile ev temizliği bekliyor hastane çantası hazır değil 32 hafta olduk inşallah yetişir
Hikari teachervera ya benim kız da hala gece 3 kere kalkıyor hadi diyelim büyüdü bir ikiye indi ama yine de bi küçük bebeğe kalk bi büyüğe bak allahım nasıl olacak 😔
2bebe1gebe Hikari ben oglum 6 aylikken kizima gebe kaldim gebeligimin 4.ayi sutun tadi değişince oglum kendiliginden birakti emmeyi agrilarimda o kadar cok olmadi hatta hic olmadi gibi diyebilirrim kizim 8 aylikkende suanki ogluma gebe kaldim haftaya dogumum var ve bu sefer dikis acisindan ölüp bitiyorum dayanamiyorum artik kizi bira,z zR zor biraktirabildim emmeyi ama 19.haftamda tamemen birakmisti doktorum 20den sonra emzirmeyi uygun gormuyordu cunku
minikkurabiyelerinannesi Hikari Ben 5,6 ay arayla hamile kaldım ( ilk bebeğimi kaybettiğim için bilerek kaldım , doktorumun onayıyla) şu an 23+4 günlüğüz. İlk hamileliğime göre çok zor geçiyor daha birinin yorgunluğu bitmeden diğeri ekleniyor ne bileyim vücut tam toparlanmıyor falan zor ama şu an için herhangi bir risk söz konusu değil. Allah’ın izniyle kasım da doğumum var sağ Salim kucağıma da alsam tamamdır 💗
myangelson minikkurabiyelerinannesi basın sağolsun canım bende 26+5 de sezaryen oldum bebeğim 2 gün yaşadı bu konuyu merak ediyorum bende muayeneye gidince konuşacağım doktorla en erken ne zaman olabilir falan diye sen kaç haftalıkken kaybettin 😔
hilaalsvs Kızım 5 aylıktı hamile kaldığımda şuan 32+2 haftadayız dikişlerimde hiç ağrı yok çok şükür sadece bel ağrısı çok fazla var. Zaten 3 ay emdigi içinde sorun olmadı.