Moonlight_347 Kızlar dün doğurdum sezeryanla gazimi hala cikaramadkm ne yapsam ise yarar sizce yardımcı olur musunuz
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Moonlight_347 hoşaf kayısı suyu filan iyi geliyor diye biliyorum bide yürümek senin iki gün önce sancin vardı galiba neden sezeryan oldu canm
eymeninannesi35 Moonlight_347 bende 3 gün önce doğum yaptım benim gazım hemen çıktı meyve suyu iç ve dizlerini kendine çekere yat çıkış kolay olsun
Moonlight_347 BIR_SIYAH__HIAYESI63 evet canım doğru sancım vardı 18 saat doğum sancısı cektim acilmam çok geç oldu tam suyum patladı bebek kakasını yaptı ve acil sezeryana alindim 😟😟🥺🥺 ama hayatım da bu kadar çok canım yanmadı hem kendi sancım hem de Sünni sancı aldim dün çok Zor birgündu hala acımı atlatamadim
Pyrz_07 Moonlight_347 ananas suyu ve kayısı hoşafı ben sezeryan olduğum gün doktorum bunları getirmemi söyledi aynı gün yürüyüşten hemen sonra hem gazı hem tuvaletimi yapabildim
Sunaahraz Moonlight_347 kesinlikle bol bol yürü zaten anlayacaksın ne kadar yürürsen o kadar çabuk geliyor.
Moonlight_347 Ben sürekli kayısı suyu içiyorum hala çıkamadım üç dört kez uzun uzun yürümemr rağmen gazim gelmedi uzanırken bacaklarımi yavaşça kendime çekiyorum ama hala da yok yok🥺🥺🥺🥺
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Moonlight_347 üzüldüm ya inşallah geçer hemen toparlanırsın sürekli yürüyüş yap zor olsada yürüyüş yapa yapa dikişler agrisi geçer çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebis
Kubra_miray_szr Moonlight_347 gaz çıkarmadan doktor eve gitmeyi izin vermiyor siz evdemisiniz 🤔çünkü bağırsaklar şişiyor dikat et canım doktorunla konuş herhangi ilacında vardır illaki rezene çayı iç o biraz iyi
Moonlight_347 Kubra_miray_szr evde değilim hala hastanedeyim gazim çıkmadı lavman verdiler iki kez bagirsagimda bişey yok diye gene etki etmedi hem sandılar hem gaz öldürdü beni evime gitmek istiyorum çok zorlu bı doğum sureciydi agrimdan bebeği bile kucagima alamiyorum
Bebisineklerken Ben de 24 saat çıkaramamıştım ilaç verdiler hemen çıktı biraz bağırsağı bozan bi ilacı lavaboya da kolay çıkabildim bu sayede
karakiz1 Moonlight_347 Bende yeni sezeryam oldum ciktim hastneden bool su kayisi suyu ve tuvalete kalktikcada odanin icinde gezindeim yarim egilip dikislerden anca oluyor cunku
Kubra_miray_szr Moonlight_347 ayyy canım yaa biliyorum çok zor o durum sorsana etrafına büyük annelere bildikleri bisey varmı gaz için eskiler iyi bilir çok seyi
Semaan Moonlight_347 aynı durumdayım canım dün oldum gazım cıkmadgı için karnım şişti agrınyapıyor kayısı hoşafı içip duruyorm şimdi kahve su falan ufak ufak çıkıyor dene istersen bol yürüyüş yap karnını ovala