IlknurSrz Kullanan anneler önerir misiniz puseti çoğu kişi iyi değil kalçası çıkar falan diyor pusetli bebek arabası almak için erken mi sizce ?
gldn065807 IlknurSrz ben kullanıyor 4 ayı doldurdu bence çok rahat hem kusarsa falan kafa yukarda olduğu için iyi oluyo
ayhankubra01 IlknurSrz benim ikinci gebeliğim birincide kullandım çok şükür birşey olmadı ikincide de kullanılan kismetse
Eslem_1 Aslında ben de almayacaktım ama kayınvalidem hediye almış arabada kullanıyorum mecburen çocuk da içinde uyuyor araçlarda gerekli tabi..hatta bazen uyku saatlerini orda geçiriyor 2 saati geçirmemek gerekiyor tabi
Kleopatra- Pusette çok işe yarıyor bence gidinilen yerlerde ama ben hamak da aldımm onun daha çok işe yaradığını duymuştum. İlk gebelik olunca insan kararsız kalıyor
Eslem_1 Kleopatra- aynen ana kucağı aldım aslında asıl alınması gereken hamakmış😀örtüde sallıyoruz bazen uykuya kolay geçişi sağlıyor ama hamak olsaydı elde sallamaya gerek kalmazdı hangi hamağı aldınız ?trendyoldan bakıyorum bende karar veremedim
gldn065807 Eslem_1 ben e bebekten aldım hamagı gerçekten çok güzel oluyor kızım gün içinde hep onda uyuyor biz sokulup takılanı var ondan almıstık 3 ay önce çok memnunum
gldn065807 Eslem_1 holmen mis markası valla markasına hiç bakmamıstim kullanımına baktım hep 😅e bebekte de var civildede vardı bakabilirsin ben uzun kalacagım yere sokup goturuyorum bakabilirsin