Bereninannesi Esra_4572 https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti burdan yada belediyeye gidip sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından yapabiliyorsun başvurunu
Sevgiplt Bereninannesi bende başvuru yaptım sonuçlandı cuma günü mesaj geldi bana PTT ye yattı çekebilirsiniz diye
Bereninannesi C-papatyam hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah ikimize de çıkar çıkarsa bu postun altına yaz olurmu merak ederim 😅
YeninesilAnne cileklicookie benim babamın üzerine de ev ve araba var ama çıktı yani. Aylık 500lira alacak
Eslemim34 Bereninannesi 1 ayda sunuç çıkıyor eşim adına başvurdum onun reddedildi anneme başvurdum kabul edildi 550 TL yattı eşimin sigortası arabası olduğu için reddedildi herhalde sizin de varsa reddedileblr
Bereninannesi Eslemim34 inşaAllah reddedilmez olumsuzu düşünmek istemiyorum ama hayırlısı nasibimde varsa olur yoksa olmaz zaten
Ayse1608 Bereninannesi annem Haziran sonunda başvurmuş Temmuz sonunda mesaj geldi bugün gidip PTT den kart çıkarıp aldı acaba her ay mı verilecek bu yardım biliyor musunuz?
2erkeksnnesi Bereninannesi canım merhaba başvuru yapmıştın ya e devletten seninki sonuçlandı mı ben 01.08 tarihinde yaptım hala süreç devam ediyor yazıyor
Ayse1608 Bereninannesi Ben başvurmadım ama annem 1 aya yakın sürede sonuç almış belki ilk başta yapamamış tam bilmiyor ☺️