Semaozturk Kizlar merhaba 21 haftalik hamileyim bugun ikinci duzey ultrasona girdim perinataloji uzmani tatafindan yapildi yaklasik 40 dk surdu cok guzel herseyi inceledi hersey normal ama bikac birsey soyledi cok moralim bozukdu kalbinde kasin oldugu yerde ufak bir delik varmis ama hamileliklerde yasanabilen birseymis doktor anne karninda doguma kadar % 99 kapanir dedi ikinciside sol bobreginde sag bobregine gore biraz genisleme varmis normali 4 civariymis benimde 4.8 cikti cok bariz bir risk yok ama yinede bi ihtimal dedi😞 delik ve bobrekteki genislik %1lik ihtimalle kramozon eksikligi olabiliyor dedi😔 ama ihtimal cok dusuk %1 den bahsediyoruz dedi ben bu konuda sizleri bilgilendirmek zorundayim falan dedi illa oyle bir durum var diye soylemiyorum falan dedi ama ben kafama taktim hic rahat degilim ptesi gunu sonuclarimi gosterecegim doktoruma ama nasil ptesi olacak bilmiyorum benim gibi sorun yasayan varmi beni bilgilendirirmisiniz
iremby Semaozturk doktorunuzda bir baksin detayli konuşursunuz. Uzmeyin kendinizi. Onemli bir sey olsa ciddi onu da soylerdi illaki.
TugbaKnalada Benim bebeğimizde kalbinde delik vardı küçük genelde oluyor ya doğuma kadar yada 2 yaşına kadar kapanıyor dedi. Şuan 36 haftalığız bakıcaz artık .Bence rahat olun inşallah birşey olmaz.
Semaozturk Kendi doktorum arti baska bir doktorla daha gorustum kalp ve bobrekle ilgili sikinti yok onlar gecicek seyler dendi simdi bana nipt testi onerildi onu yaptiracagim down tarama testiymis yurt disina kan gonderiliyormus