Klişe olacak ama bende bir an önce doğurup tecrübemi sizinle paylaşmak İçin bekledim ☺️
Perşembe günü saat 12 buçukta sezeryan olmak İçin gün aldık çatı darlığı sebebiyle kendi tercihimdi bu kendime güvenemedim normal doğum agrısı bilmem ama ben sezeryan olduğum İçin pişman değilim çünkü öyle herkesin anlattığı kadar zor birşey değil emin olun burun ameliyatımda daha çok zorlanmıştım. Spinal anestezi oldum iğne acıtmıyor kesinlikle zaten hemen uyuşuyorsunuz sonrasında 10 dakika sürmüyor bebeğinizin ağlama sesiyle sizde ağlıyorsunuz tek bir acı hissettim oda kaburgama bastırdıkları İçin canım yandı ama geçiyor korkmayın. Çıktıktan sonra bi 4 5 saat birşey hissetmiyorsunuz zaten uyuşukluktan sonrasında agrılarınız oluyor ama size tavsiyem yürüyün ne kadar sürürseniz o kadar ayağa çabuk kalkıyorsunuz. Benim bugün 4. Günüm agrılarım minimuma indi kendim kalkıp oturtabiliyorum çocuğuma bakabiliyorum. Yani lafı çok uzatmayacağım gençler korkmayın yer çekimine meydan okuyamazsanız bile öyle insanların anlattığı gibi ölüp bitmiyorsunuz. Sorularınız varsa cevaplarım şimdiden hepinizin doğumunun kolay geçmesi dileğimle 🌸 unutmayın biz kadınlar sandığınızdan çok daha güçlüyüz 🙏🏻