bahar34-34 kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? bakteri sayısı 30 çıktı antibiyotik başlamak istedi doktor. 20 haftalık hamileyim açıkcacı tereddüt ettim. siz de böyle durum yaşayan var mı acaba
benimmdunyamm bahar34-34 baya yüksek çıkmış senin antibiyotik kullan benim 7 8 çıktığı halde antibiyotik kullanıyorum
Selamcanim bahar34-34 Eğer ki enfeksiyonun bebeğe geçerse sonuçlarını biliyor musunuz? Çok tehlikeli. Bebek kaybına neden oluyor bazılarında. Bende enfeksiyon kaptım ve doktorum antibiyotik tedavisine başladı. Ondan daha iyi bilmiyoruz sonuçta değil mi.
SbhtYlmz bahar34-34 valla iki gün önce benimde idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek çıktı değer olarak bilmiyorum ama dr um antibiyotik verdi kullanıyorum tedirgin olmana gerek dr kontrolünde olduğu sürece bişey olmaz enfeksiyon daha tehlikeli Allah korusun
bahar34-34 benimmdunyamm internette araştırdığım kadarıyla 100 altı bakteri normal sayılıyormuş bende anlamadım
TeoMom bahar34-34 Gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var çok tehlikeli bir şey enfeksiyon sakın ihmal etmeyin muhakkak kullanın
Umran__37 bahar34-34 tereddut etme benim sendede yuksek cikti antibiyotik ve fitil kullandim gecti allaha sukur sakincali olsa verirlermi sence canim ☺️