bayanelaa benimkide keşke öyle olsa normalde gerçekten aşırı aşıır iyi biri hep derim herkese iyi siye ama bazen gerçekten anlam veremiyorum hal hareketlerine 3. Geliniyim belki en çok yanında tek kalan benim ondan mı acaba anlamadım diğer gelinleri de hep yanındaymış ama o zaman evde görümcem varmış ve iki gelin aynı amda gelip gidermiş kalırmış şimdi ben tekim evime gelse bi iş yaparsa söylene söylene yapar bu hal ne bilmem ne ney oda evimin önü İçin oğlu aşırı kıskanç ben dışarı asla tek çıkmam yapamadığımı bileği halde der yapma benim için daha iyi yani bazen ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama anneme yapmadım hizmeti saygıyı anlayışı herşeyi ona yapıyorum ama bişi oldumu sanki kocasıyım bana tirip atıyor küçük oğlu çok saygısız ona saygısızlık yaptı İçin şaka ile karışık yapma dedimde bana tavır yapıyor sanki kendim için yapıyorum ama ne olursa olsun asla eşime deme deseydim belki benimkide sizinki gibi der ama bişi olsa asla ikimizde demeyiz şükür hiç olmadı ama hani yüz asıklı olsa eşim sorsa ağrım var derim direk anneme böyle yaklaşmadım İçin kendime aşırı sinirliyim bu konuda 😑🤦🏼♀️Sonumuz hayırlı olsun ne diyelim😅