vesilece kaynanmın dediği laflar basım dönüyor diyorum niye diyor et suvan sarımsak vs gibi şeyler kokuyor diyorum niye yemek yapamıyorum yiyemiyorum sürekli kusuyorum hamile olduğumu bile bile niye diyor en son da bi sen hamile olmadin ne kadar nazlaniyorsun diyor eşim benimle ilgilendikce canım sunu istedi alır mısın desem her dediğin dediğin dakika olmaz diyor bıktım her kadından
Bu arada 2 yasında kaynim var kendi 2 haftaya bir hafstanryr kontrole giderdi her gün aksam acil de olurdu serum takılırdı BN yaz günü karpuz kavun istiyorum her istediğin istedin zaman olmaz diyor hnm efendi şubatın10 una kış günü kara erik istemişti o zmnlar seviyorum tabi sevgiliyiz esimle her yeri arıyorlar yok istanbulda bi depoda buldum getirttim simdi eşim bana düşkün oldukça bnm canım şunu istiyor dedikce hayattan soğuttu bizi alt üst oturuyoruz yukarı çıkmayınca resmen tepiniyorlar bir hamile sen değilsin nazlanma diyor düşük tehlikesi var sürekli yatmm gerekiyor kendi yasli da değil 38 yasında her isi bana yaptırma derdinde bende evine gidip yapmıyorum diye o 2 yaşındaki çocuk kapimda ağlıyor git yengenin yaninda ağla diyip asağı gönderiyor o kadar sıkıldım ki bi sen hamile değilsin lafından