Merviiss Kızlar çatı muayenesi sedye de mi oluyor Çatalda mi sanki benim doktorun odada catal yoktu tıp fakültesinde? Bilgisi olan yaptıran yazabilir mi ?
Merviiss kubrasatir benim gebelik takibi poliklinik de yoktu odada o yüzden merak ettim acaba başka yerde mi bakıyor ona ve kaçıncı hafta da bakar bilgin varmi
kubrasatir Merviiss benim erken doğum riskim olduğu için 32 de çatı muayenesi oldum, sürekli sancım çıktığı için yine her kontrolde çatı muayenesi oluyorum şu an 37. Haftamdayım. Ama hiç bi sorun yoksa 37 - 38 de çatı muayenesi yapılıyor diye biliyorum
Merviiss kubrasatir nasıl bir şey bu acısı vs varmi teşekkürler bu arada :) ay az kalmış sizin benimde 35 şuan
kubrasatir Merviiss rica ederim:) kişiden kişiye değişiyor sanırım ama korkulacak bişey değil ben bişey hissetmedim bile
Ayhkn Doktorumun odasında ultrason icin uzandıgım sedye var ve çatı muayenemi orda yaptı. Bacaklarımı biraz yana açtırdı sadece o kadar. Çatalda olacak diye bir kural yok canım doktorun tecrubeliyse her şekilde yapar 😁
Elisarli Ayhkn peki doktor genital bölgenize bakıyor mu yoksa hiç bakmadan el yordamıyla mı işlem yapıyor ben daha hiç öyle muayene olmadım da o yüzden merak ediyorum
Ayhkn Elisarli tam olarak bakmıyor çünkü karşıdan değil de yandan yapıyor yetişmesi için bacağımın yanında durması gerekiyordu o yüzden bacaklarımı açıp da bakmadı direk ama mutlaka görmüştür tabiki😁 yani anlık bir bakma oluyor devamı eli ile hissederek yaptı ve benimle konuştu o kadar