DevriminAnnesi Merhaba canım kızlarrrr 🥰 Bugün 19+0 olduk ama hala hareketlerini hissetmiyorum . İlk hamileliğim, ne zaman hissederim? Mide bulantısı, kusma vs geçtiği için hamile olduğumu hissetmiyorum karnım büyümese.. endişeliyim 😔
misslavinia1 DevriminAnnesi endişelenecek birsey yok çoğu insan 20 den sonra hissediyormuş normalmis herkesin vücud yapısına göre degisiyor. Ben 16 haftada hissettim ilk gebeligim. Bide zayıf olunca erken hissediyormussun ben zayıfım ondan galiba.
prens_annesii DevriminAnnesi kişiden kişiye değişir canım telaş etme kimisi 20-22 . Haftada hissediyor bu tamamen senin iç karın yapınla alakalı ☺️
prens_annesii İlk bebeğimde 17-18 . Haftamda hissetmiştim bu bebeğimde 15. Haftamda hissettim 🫶🏻🫶🏻 İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş 🤍
DevriminAnnesi misslavinia1 ben 47 yle hamile kaldım 50 kiloyum suan umarım yakın zamanda hissederim 🥰
Reside 19 haftada hiss etdim..zaten duzensiz oluyo haraketleri bigun oluyo bi gun olmuyo…22 23 haftalarda hissediliyo oyle diyolar