Ekonomist28- Kızlar düşük kilodaki bebeklerinize nasıl kilo aldirdiniz? özellikle son 3 hafta falan. Haftada en az 250 gr saldırabilen var mi? Varsa neler yediniz, nasil beslendiniz. Özellikle düşük kiloda olup haftasını yakalayan bebek anneleri??
Momy_eyyuptalha Ekonomist28- kaşar peyniri, ceviz , fındık, süt, tahin pekmez , muz bide vitamin ilacı kesince doktor bunları tüketmemi söylemişti burda kaç kişide aynı şeyi duymuştum
hemsiree Ekonomist28- muz (günde 2 adet yiyebilirsin) kaşar peynir kuruyemiş (özellikle ceviz) süt yumurta avokado
Kubgkm Ekonomist28- muz kaşar badem bunların dışında birde cici bebe süt dene canım ben cici bebe süt yediğim haftada bebeğim 1 hafta önden gitmişti sonra yemeyi bıraktım haftasına geri döndü
Ekonomist28- Momy_eyyuptalha Peki kullandığınızda bebekte ne kadar kilo farkı oldu haftalık gram olarak.. Teşekkür ediyorum ❤
Ekonomist28- hemsiree Dikkat ediyorum inşallah hepsini tuketecehim ama artik son haftalar haftada yani 250 gr en az alması lazim.. Öyle çok kilolu olsun diye değil 3 kilo olsa bana yeter.. Tesekkur ediyorum..
Ekonomist28- Kubgkm Tesekkur ederim , size de sorayim o hafta bebekte kaç gram fark olmuştu hatırlıyor musunz? Ona gore hemen bende baslayayim. Cici bebe ve sut denememistim..