desagr Secil0 Canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size inşallah,hayırla sağlıkla evladını kucağına al. Seninde imtihanın buymuş, herşeyin Allah’tan geldiğini bilerek tevekkül edelim inşallah
Tubaaanurrr Secil0 allahım tez cakitte yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alıp birlikte dönersiniz 🐥💜
Secil0 eljid çok şükür bı sorun oluşmadı şuana kadar. Prematüreler için en riskli zaman bir haftaymis. 4.gunu atlattık
Secil0 Haticeozturk vardı. Önce bebeğimi 23.haftalik kaybetmiştim. Ama rahim agzindan değil. Benim kendi kendime sancim başlıyormuş.
Secil0 Dedem Rabbim sağlık versin. Dirensinler ve basarsinlar miniklerimiz. Size de ben dua ediyorum. Çok zor ama bu bir sınav. Sağ salim atlaticaz 🙏
Meleklerm Secil0 Allah yardımcınız olsun. Metanetli olun. Rabbim en kısa zamanda bebişinizle birlikte sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin.
Nrdn Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.yar ve yardımcınız olsun inş .
Aminesultan Secil0 rabbim acil sifalar versin inşallah bi an once kucagina almayi nasip etsin mevlâm bol bol dua et dualarimiz seninle💕
Merveee10 Kardeşim yaşıyor şükür oda yedi aylıkdı canını sıkma simdi 16 yasında arkadasımın kardesi oda yedi aylıkmış oda üniversite sınavına girecek gönlün ferah olsun daha hassas oluyolar normal bebeklere göre ama gönlünü rahat tut Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasp etder inş
selcugunhatunu Secil0 canım benimmm sağlıklıca ordan çıkar kollarına alırsın Rabbim yar ve yardımcınız olsun