lale_bal Adetime yarından itibaren 5 gün kalmış oluyor kan testi yaptırsam çıkar mı☺️Pek umudum yok, hiç belirtim yok . Biraz bulantım vardı ama ondan dolayı değildir. Akşam kendi yaptığım yemekten tiksindim sonra tüm herşeyden ama eşim çok iyi yedi😄🤷🏼♀️
Vera09 lale_bal arkadaşa katılıyorm sonuç düşük çıkarsa endişe veriyor adet gününüzü bekleseniz daha iyi olur bence
Tomrishatun lale_bal valla sorunlu hamileligin yoksa bence adet gününü bekle derim sonra neden düşük cikti sonra yükselirsin bilmem ne kafan agriyor adet gününe kadar
Deletedmom_51 lale_bal erken döllendiyse çıkar canım ben 4 gün varken idrar yapmıştım test bozuktu dedim ki aman neyse olmadı herhalde adetten iki gün sonra yaptım çıktı ve değerde yüksekti. Bir hafta önden gidiyoruz büyük ihtimal çıkar ama kan testinde çıkar
1Busra123456 Yerinde olsam biraz beklerim rakam düşük olunca korkutucu oluyor var mı yok mu sağlıklı mı en iyisi evde test yap ona göre git
lale_bal 1Busra123456 alıştım😄 2 kimyasal da 26 ile 20yi gordum…. normal gebelik olduğunu anca 30 dan yükarı olunca anlarım🙃onun dışında urkutucu ve duşundurucu.
lale_bal Tomrishatun Surda 5 gun kalmis. Simdiye kadar dayandim daha da dayanabilirim demek😄adet gunumu bekleyecegim. En kotusu cuma gunu adetten 1 gun once kan testi yaptiririm🙂
lale_bal Deletedmom_51 Femara kullandim yine gec dollenmis olur mu yada zamaninda mi bu isleri pek anlamiyorum
Deletedmom_51 lale_bal Onu bilemeyiz ki canım biraz daha sabret bakalım adete iki gün kala kan testi ver