Snmbysl betul12f ikinci hamileligimi kısa denk getirmek için herşeyimi yaparım bu saatten sonra ya😅 analık doğurmadan bile zormus😂
Semra41 Snmbysl benım ıkıncı yıne böyleydi beklettık 4,5 kılo mecburı sezaryen oldum hıc gerek yok bu sefer dıretmıcem 37 .haftada gelmeZse sezaryen olcam
Snmbysl Semra41 zaten birkez sezaryen olduysanız normal doğum saçma olmaz mı yani busefer orası dedorme olacak tabi en doğrusunu siz bilirsiniz
Semra41 Snmbysl suanda tamamen dr yonlendırmesı ıle ılerlıyorum ıstersem ssvd olabılırsın dedı suanlık bı engel yok ama bebek doğmazsa da zorlamamımda bı anlamı olmadığı kanaatinde☺️
Snmbysl Semra41 ikinizin sağlıgınada zarar vermeyen neyse o olsun insallah canım insallah iki türlüde en kolay sekilde doğurursun bebisi🥰
Helena Svilayy yok demedi 28 haftalıkken 1200 dü benim de normal dedi. 32 de 2 kg falan bekliyordum açıkçası 1700 diyince aa neden almamış dedim neye göre almamış gayet iyi dedi ama bence zayıf 😂
Semra41 Snmbysl amin sağolasın🙏🏻 hepımız sağlıkla bıran önce kavuşalım haklarımızda hayırlısı ne ıse rabbım onu kılsın🙏🏻🙏🏻
Elvanguzel Snmbysl aminn Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun hayirli kaderler ömürler yazsın inşallah 🥰❤️
Dolunaybelinay Snmbysl olduğum ilçede doktor 1 yıldır yok malesef imkan yok surekli kontrol e gideyim merkeze