aysee_aktass Kızlar valla gözlerimin altı çil oldu hep kız bebeğim olacak ondan diyorlar buna çare varmı kalıcı mı bunlar 😕
zoomm aysee_aktass kalıcı mı bilmiyorum ama benim de bebeğimin kız ve göğsümden koltuk altına kadar çillenme var 🙄
AysuL aysee_aktass Bende de oldu göz altlarim şakaklarıma kadar. Bana da erkek çil yapar ondan diyorlar 😀😀
Elisarli Bende hafif çiller ve sivilcelerim vardı gebelikten önce gebe kalınca hepsi yok oldu cildim çok güzelleşti bende kıza hamileyim demekki herkeste farklı şeyler olabiliyormuş
Ebbruc aysee_aktass güneş ışınları ciltte leke yapıyo, iyi bi güneş kremi kullanmanız lazım içeriği temiz olan
haklisinesracim aysee_aktass Kalıcı olmaz doğum sonrası expigment isimli ilacı kullan üzerinden sene geçmezse kalıcı olmuyor
yaasemin aysee_aktass benimde kahve rengi biraz büyük ciler oldu erkek bebek benimki doğumdan sonra geçer mı acaba
morportakal aysee_aktass ben de kız bebek bekliyorum. Dışarı çıkarken güneş kremi sürüyorum mutlaka kendi çillerim vardı zaten hamilelik öncesinden ama hamilelikle birlikte bir artış gözlemlemedim. Bence cildinizi güneşten koruyun mutlaka
Birduameselesi aysee_aktass bende aksine erkek bebek çirkinleştirir diye biliyorum kızıma hamileyken cildim bebek gibiydi şimdi erkek bebek bekliyorum yüzüm çirkinleşti
Deletedmom52620 aysee_aktass benim senelerdir vardı yüzümde tonlarca beyazlatıcı ve leke kremleri kullandım yok denilecek kadar azaldı doğumdan sonra geçebilir