ecrunnac Hafif pembe akıntım geliyor nişan olduğunu düşünüyorum zaten erken doğum riskimde vardı ama bu kadar erken doğurmaktan çok korkuyorum. Nişanı erkenden gelen aynı durumda olan var mı lütfen yazın düşünmekten kafayı yiyeceğim
[silindi] ecrunnac nişan gelebilir fakat suyun gelmesi önemli canını sıkma benimde 1 hafta önceden geldi nişanım bazıları nişan geldiği gün doğuran da 1 ay sonra doğuran da varmış suyuna dikkat et o gelirse doktora git bekleme yinede doktoruna haber ver her ihtimale karşı bişey yaparlar ilaç felan verirler belki
Bebetonunannesi ecrunnac hemen hastaneye güt bence ağrın falan var mı ? Ben 38+5im çarsamba günü çatı muayenesi yaptırdım kahverengi leke geliyordu dünden beri bende de kan geliyor ve sancım var çoğalıyor git gide bende hastaneye gideceğim birazdan haftan çok küçük bir an önce gitmelisin bence
ecrunnac tazebiranne_hg04 doktor kontrolündeyim istirahatteyim ilaç tedavisindeyiz erken doğum riskim var
ecrunnac [silindi] ilaç kullanıyorum nidicard progestan magnezyum ama suyum geldiğini nasıl anlarım? Yarın zaten muayeneye gidiyorum yine de wptan yazıyorum kendisine hep
ecrunnac Bebetonunannesi zaten doktorumun durumundan haberi var yoğunlaşırsa haberleşiriz demişti ama şu anlık sadece sabah geldi
ecrunnac Bebetonunannesi sizin artık doğum başlamış bile olabilir ama nişan kahverengi lekeden ziyade açık pembe akıntı gibiymiş öyle biliyorum hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah
[silindi] ecrunnac şuan bende sudan yana şüpheliyim kimi çok akar durduramazsın istemsiz gelir diyor kimi sızar diyor benimde akşam bişey sızdı ama bakalim doktordan haber bekliyorum su mu diye
ecrunnac tazebiranne_hg04 vuruldum onuda dediğim gibi zaten doktor takibindeyim 4 gün önce bir gece hastanede kaldım doktorum erkenn doğum riskin olduğunu söyledi 4-5 hafta daha gideriz dedi ama bu gelen nişansa o zaman 4-5 hafta gider mi yaşayan var mı insan duymak istiyor güzel şeyler
[silindi] ecrunnac kötü düşünme Allah büyüktür dua et ciğer geliştirici vururlar muhtemelen yat bol bol hiç birşey yapmamaya çalış haftan gelene kadar
tazebiranne_hg04 ecrunnac nişan geldikten sonra doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz 3 hafta sonra da olabilir 3 gün sonrada bebeğe bağlı