Kbr06 Kızlar canım çok sıkkın 22+6 haftalık hamileyim bebeğimin akciğerinde kist vardı doktorumu bırakmak zorunda kaldım perinatologla devam et üniversite hastahanesinde dedi gezmediğimiz hastahane kalmadı en sonunda gaziye ve başkente devam edeyim aynı anda diye düşündüm kistler hafta da Bir kontrol ediyorlardı kalbe baskı yapıyor sola itmişti kalbi iyice diğer akciğer de haliyle gelişemiyordu geçen hafta kist büyümüş dedi ve bugün için tekrar randevu verdi bugünde daha da büyümüş karnında da asit birikmeye başlamış baskıdan kötüye gidiyor dedi perşembeye kadar karar verin dedi imza atacakmışız anne karnında müdahale edecekler iğneyle büyük kistten çekecekler küçüklere yapabileceğim bişey yok kaderlerine kalmış dedi ne yapacağımı bilmiyorum İstanbul acıbademi aradık orada ki doktorda tüp takacağım bebeğin ciğerine dedi 10 bini bulurmuş parasında da değilim ama elim boş kalırsa diye çok korkuyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bize dua edin ne olur kızlar Bi tek kuzum iyi olsun sonu kötü bitmesin nerde devam edeceğimi hiç bilmiyorum