Önce küçük bi hikayemden bahsedeyim okuyanlara şimdiden teşekkür ederim❤️🙏
2013 yılında 24 haftalık ikiz erken doğum yaptım 😔oğullarımın birini hemen diğerini 5 buçuk yıllık mücadele ve 18 beyin ameliyatı sonucu 2019 da kaybettim..kasımda ise klomen tedavisinin ikinci ayında prensesime hamile kaldım düşük korkusu erken doğum tehlikesi böbrek kanamaları derken 39+0 a geldik şükür 1 hafta önceden planlı sezeryan günümüzü aldık..
30.07.22
Sabah 7 de hastaneye vardık usg ve nst muayenelerim yapıldı doğumhanede hazırlıklarım tamamlandı isteğim üzerine el üzerinden(kızımı rahat kucağıma alabilmek için) damaryolum açıldı ve beklemeye başladık..9 ay tüm sulu gözlülüğümle ağlayarak geçirdiğim hamileliğimin son saatlerinde de durmadan ağladım tuhaf bi his kendime engel olamadım..saat 12 de ameliyathaneye alındım tüm ekip stresimi farkedip çok güzel sakinleştirdiler beni Allah hepsinden razı olsun🤲Belimden spinal anestezi uygulandı(inanın damaryolundan daha acısız bir işlem)hemen bacaklarımda bi sıcaklık hissettim sedyeye uzandım küçük bi uyuşmadan sonra sondam takıldı hissetmedim anestezi doktoru ve bir hemşire sürekli başımdaydı beni sakinleştirip yapılan işlemleri anlatıyordu ameliyat sırasında 2 kez şiddetli mide bulantısı yaşadım öğürdüm ama çıkaramadım damaryolundan yaptıkları bi ilaçla rahatladım hemen..Ve o muhteşem an çok minik hissettiğim acısız dokunuşlarla kızımı çıkardılar hemen ağladı şükür ameliyathaneyi yıktı biraz temizleyip bana gösterdi hemşiresi sonra ameliyatım bitene kadar oksijen alması için yandaki bebek yatağına koydu yarım saat kapama işlemi sürdü ve kızımla beni post off odasına aldılar 1 saat kadar da orda bekledik..odamıza gelince uyuşukluğum geçmeye başladı hemen ağrı kesici yapıldı rahatladım akşam 7 gibi tekrar ağrılarım başladı ve bacaktan güçlü bi ağrı kesici yaptılar çok iyi geldi 9 gibi üzerimi giydirmek ve yürütmek için hemşire geldi gözümde çok büyüttüm galiba acım oldu tabii ki ama beklediğim gibi zor değildi birkaç adımdan sonra rahatlıyosun zaten sürekli yürüdükçe de ağrıların azalıyo..bana da nasip olur mu acaba dediğim doğum hikayem bu şekilde okuyanlar hakkınızı helal edin Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah sorularınız varsa cevaplayabilirim🥰🤲