Aloneanqel sliya30 hepsini aynı anda almadık zamana yaydık. Doğduktan sonra da aldıklarımız vardı. Toplasan 7 bini geçer bebek arabası beşik vs hepsi.. büyük eşyalar çok tutar
Deletedmom52620 sliya30 eskiden herşey uygundu kızımda 5.000 TL ye herşeyini a dan z ye almıştım şimdi tahmini herşey dahil 8.000 bin tutar gibi
minik_koala_ve_annesi sliya30 butceye bagli kuzum yani marka olsun dersen en ince ayrintiya kadar alirsan fazla tutar ama sadece ihtiyacin olani makul fiyata alirsan az tutabilir 100 tl de hastane cikisi var 600 e de var ornek veriyorum 100 lirayada sampuan var 200 e de var
seda2209 Aloneanqel bebek arabası ve oyun parkı 5000 TL tuttu küçük şeyleri birkaç parça kıyafeti vs de 2000 kusur tuttu. Nevresim annem yaptırıyor 1000 TL ye uyku seti aldim ayriyeten 550 yani toplasan 8.5/9 tuttu.
Tomrishatun sliya30 herelde biz alışveriş yapsak 10 bin rahat bulur odası 20 bin arabası zaten 10 bin vardır 😊
siriniko2511 Vallahi hiçbir kıyafetini marka almadım bez stoğu yapmadım mobilya sadece beşik aldım oto koltuğu daha yok alamadım hiçbirşeyden fazla fazla almadım mesela şampuan 1 tane emzik ikili 1 tane falan ona rağmen bebek arabası dahil 20 bini geçti gidiyor😕
sliya30 siriniko2511 aynen çok pahalı bu yıl yga 🙈😂 kızımda herşey alıyordum bu kadar pahalılık yoktu 4 yıl önce 😂
annenur sliya30 mobilya hariç bilemiyorum ben toplu bir alisveris yapmıştım (mobilyası, araç gereç, kişisel bakım bebek arabası giyim hali perde tül avize bebek odası tekstili) hepsi toplam 13 bin tutmuştu.
Soruyorumm sliya30 oda yapmıcam iki yaşını beklicem zevkleri o zamana kadar belli olur sevdiği renk falan ona göre düzEnlicem odasını beşik ve bebek arabasını görümcemden alıyorum kıyafette aldım görümcemden ben de canımın istediklerini aldım şimdi puset alıcam arabaya uyumlu bir de hastane öantadı eksiği falan cok bişeye patlamaz bana diye düşünüyorum
siriniko2511 sliya30 şimdi birikimi olmayanın çocuk yaparken birkaç kez düşünmesi lazım gerçekten. 2. Çocuk düşünmüyorum ama olurda Allahın işi olursa diye kızımın bir çöpünü bile kimseye vermicem bi daha alınmaz bunlar
Minisssko 20bin ıvır zıvır tuttu. Mobilya 17bin tuttu. Hastane 15bin istiyor… Valla çocuk mu yapıyoruz araba mı alıyoruz belli değil 😂