Gamzemiryasin 25 haftalık olacağım yarın ama hala cnsiyet belli değil. Devlete gidiyorum Doktor her seferinde bacaklar kapalı dıyor! bir defa kıza bnzıo ama kesın bırsey soylemem dedi 2 defa ozele gttm sansıma ordada gostermedı bn gbi bu durumu yaşayan varmı(herseyın bası sağlık oncelikle tabi)
Tgbabsra Gamzemiryasin canım birincisi çikolata ye git ikincisi ayrıntılıya girmedin mi girseydin 100 de 100 sonuç veriyor kız mı erkek mi diye
Glen Gamzemiryasin 21 haftalıgım benimde belli değil yarın detaylıya gircem😁 onu bekliyorum cinsiyet öğrenmek için
Alyabebekk @Gamzemiryasin#20 kız olabilir canım bende aynı sen gibiydim en son gittiğim de öğrendim geçen hafta, şimdi 22 haftalığız. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🤗
Gamzemiryasin Alyabebekk banada öyle gibi geliyor ama insan tamamen o yonede baglıyamıo kendini amin bütğn hamilelerin Rabbim yardımcısı olsun 😊
Gamzemiryasin Tgbabsra cıkolata yedim. biride afedersn tuvaletini sıkışık git dedi oylede gttm sonuc vermedı bu 2.gebelik oğlum 3 aylıkta gstermişti 😕
Tgbabsra Gamzemiryasin senin bebis inatcı benim kızın yüzünü görmedim hiç okadar para verdim inatları inat
Gamzemiryasin Tgbabsra hadiya bnmkide bıraz ınat gene özele gdecegım bakalm kısmet zmn azaldıkca sabrda azalıo heycan artıo 🙂