benimmdunyamm Uyuyordum kasıklarımda çok kötü bir ağrıyla uyandım dedim belki lavaboya gidince geçer geçmedi belimde ağrıyor kasıklarım da sancı mi bu yaa 37 haftalıgim
atlasannesiiii benimmdunyamm bende uyuyamıyorum belim sürekli kasıklarım ara ara sanciyor bugün nst de sancı da çıktı biraz doktor suyun kanaman veya bebekte hareketsizlik karninda çok fazla sertleşip gevşeme olursa ara beni direk dedi şuan yapacak bir şeyim yok gibi 37 haftaligim bende
Btl-Als benimmdunyamm Bende adet olcak gibi kasık ağrısı vajinal batma var şuan yatamıyorum gecmiyorda sıkılaşırsa doktora gidecem karnımda çok sertleşiyor
Yaseminirmak benimmdunyamm 39+2 bel ağrısı ve alt kısımda regl olucak gibi bir his var umarım doğururum artık pilates topunda zıplıyorum şu an 😂
atlasannesiiii benimmdunyamm bebisin kafası 2 hafta önden gidiyor catinda dar falan dedi 10 ağustos a sezeryan günü verdi. Birde genital siğil durumu vardı eşimde bende negatif çıktı ama yine de tedbir olarak da sezeryan yanlısı doktor
benimmdunyamm Yaseminirmak haha sana dua edeyim inşallah dogurursun 🤣ben haftaya sezeryan olacam Allah’ın izniyle sende inşallah dogurursun yarina
Yaseminirmak benimmdunyamm İNŞALLAAAH. Bu kadar doğurmaya hevesli olduğuma inanmıyorum ama artık çok yoruldum lütfen doğurayım😂
benimmdunyamm Yaseminirmak ay yok olmuyor çok ağrım var her sabah dayak yemiş gibiyim eşime diyorum bu zamana kadar hamileliğim çok rahat geçmiş bu ney diyorum
Yaseminirmak benimmdunyamm ben iki haftadır hamile olduğumu hissettim önceden prensesler gibiymişim bu ne böyle anacım resmen feleğimi şaşırttı bu haftalar
benimmdunyamm atlasannesiiii bende sezeryan olacam işte carsamba günü gün verecek bende 10 ağustos istiyorum inşallah verir o zamana 38+3 günlük oluyor o zaman
atlasannesiiii benimmdunyamm verir tabi 10 Ağustos güzel bir gün 🙃🙃 kaç gram bebisiniz 37+5 3300 dedi biraz fazla geldi bana gerçi az da kaldı doğuma illa yanilabiliyor ultrason
Ilkhayat atlasannesiiii ben ilk gebeligimde 4.000 kilo doğurdum canım net tartidada net 4 kiloydu Allah herşeyin sabrını veriyor Allah’ım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️
benimmdunyamm atlasannesiiii valla bilmiyorum ki en son 35 haftada 2500 du şimdi kaç oldu geçen hafta gittim ama killsunu sormayı unuttum