mericeynn Kızlar ana kucağı tercihleriniz ne oldu ? Elektronik mi almalı yoksa ev tipi bir ana kucağı mı ?
Bayancorek mericeynn Babyjörn muadili olan mamma markayı aldım ev tipi. Motor gelişimi için daha faydalı olduğunu düşünüyorum ki uzmanlar da öyle söylüyor. Bir de elektrikli bir şeye güvenemezdim.
Ezgican- mericeynn 4moms aldım dolap uygulamasından temiz ürünler bulabilirsiniz 3-4 ay kullanıp insanlar satabiliyorlar 🙂 normalde 6-7 bin çünkü 4moms elektrikli fiyatları
mericeynn Bayancorek dediğiniz üzerine araştırdım. Gerçekten memnun kalan pek çok anne var. Sanırım mammayı tercih edeceğim, teşekkürler 🙏
mericeynn Ezgican- en fazla 6 aya kadar kullanılacak o yüzden fazla paralar ödemek cidden fuzuli. 2. El fikri için teşekkürler
Aslihanfs Joie serina 2 in 1 aldım çift yönlü sallanma ve titreşim özelliği var. 4 aya kadar kullandık sonrasında bebiş hareketlendiği için hoppalaya geçtik 🤭🥰
_mira_2022 mericeynn elektronik aldım canım çok iyi gerçekten insana el verişli elektronik tavsiye ederim 😊