Handenyildiz 2 gün önce sümüksü yapıda kırmızı kan geldi bugün tekrar 10 kuruş büyüklüğünde yalnız kahverengi akıntıyla beraber kanama gördüm iç çamaşırımda lavaboya gittim peçeteme pembe kan bulaştı ne yapmam lazım nişan mıdır
Piremsesannesi Handenyildiz büyük olasılıkla nişanınız geliyor. Nişan gelir gelmez doğum başlamaz yaklaşık 1 hafta sürebilir ama doktorunuzu her ihtimale karşı bilgilendirirseniz daha doğru yönlendirme alabilirsiniz.
bengu_1999 Handenyildiz nişan olabilir canım yinede yanlış bilgi almış olma doktora sor mutlaka Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Biz hamişlere de dua et bizlerde sağ salim alalım kucağımıza 35+2 benim de ❤️
Pcoslubiranne Handenyildiz nişan pek önemli degil ama lekelenme ve kanama onemli ve rahim agzinda açılma oluyor olabilir.Bence kontrole gitmelisiniz. Pat diye doguruverirsiniz sonra.🙈
Btl-Als Handenyildiz Doğumun yaklaşmış canım ozamn bende 37+4 girdim 3 gündür hafif sancim var şimdi gene var ama şiddetlenmiyor hafif
Handenyildiz Btl-Als sancın nereye vuruyor benim ilk çocuğum karnımın alt kısmına iğne batıyor gibi oluyor bide sol kasığıma vuruyor öyle mi olur
Btl-Als Handenyildiz Valla benim ilki suniyle oldu oyzden bende kendi sancısıyla gideni nasıl olur bilmiyorum ama doktor kasıkların şiddetli ağrırsa buna bel karında eşlik ediyorsa muhakkak gel kanamayı suyu bekleme dedi