seda2209 Yehsen-27 göğüs ağrısı bulantilarimdan bile önce başlamıştı yuruyemiyordum ağrısından. Adet belirtilerinin aynilariydi bir iki hafta sonra da bulantım başladı
EmineDefneGokce Yehsen-27 adetten günler önce göğsüme ağrı saplandı yürürken bile göğüslerim çok çok acıyordu ertesi gün test aldım hemen net çift çizgi 🥲
hemsiree Yehsen-27 kasık ağrısı çok yaşadım ben. normalde regl olmadan en az 1 hafta önce göğüslerim ağrırdı o hiç olmadı öyle anlamıştım testimi de çok erken yaptırmıştım 20 çıkmıştı beta hcg sonucum o kadar erken farkettim yani
Yehsen-27 sliya30 herkesin bünyesi farklı ya herkesin demeki durumları farklı Tubiis_0 se Seninki baya zor geçmiş desene 🌻
Tubiis_0 Yehsen-27 ilk koku hassasiyetimle başlamıştı işteydim parfüm kokusu beni mahvetmişti ey gidi zaman 😂 sonra zaten kusmalar hastanede yatmalar şimdi doğumuma günler var 😂😂😂
Melisakeskinn Ramazandı son zamanlar iftar açtığımda midem çok bulanıyordu önceden sık sık olmazdı, lekelenmem olmuştu bir de ölüm gibi migren ağrısı çekmiştim
Mellllllll Yehsen-27 bayılıyorum sanıyordum o derece bi uyku, ayakta içim geçiyordu neredeyse, özellikle aynı saatte akşam üzeri 18-18.30 arası. Bi kez yemek yerken uyumuştum eşim bayıldım sandım. 🤭🤭😃😃 sonra test yaptım silik bi ikinci çizgi belirdi 🙏🏻
Merveclnk Yehsen-27 benim de aynı hemen oldu sonra Bi baktım hamişmişim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏🌸