fethyegumus Kızlar ben hem özele hemde devlet Hastanesi’ne gidiyorum devletteki doktorum iki hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi cevremdeki bazı insanlar iyi değil bebek ölebilir diyor yaptırıp ta Zarar gören oldu mu
elifuslu1002 fethyegumus kimseye güvenme zararlı olsa doktor niye yap desin ve bisey yok ki şeker yuklemisinde şekerli içecek sadece bu içeceği içmeden önce ve içtikten sonraki kan değerine bakıyorlar öldürecek bisey yok valla şu çevredeki insanlara kulak asmayın ben yaptırdım 2 ay önce çok şükür valla 30 haftalığım şuan
benguuusk fethyegumus ben yaptırmadım ölme olayı yalan ama sağlıklı değil benim doktorum önermedı önerseydıde yaptırmazdım şeker hastalığı riski oluyormuş yaptıranlar var sorun olmuyor herkeste aynı olmaz tabi genede siz bilirsiniz
yigitinannesiiiii fethyegumus canım sana kiloyla şeker yedirmiyolarki nasıl ölebilirmiş çocuk gün içerisinde hiçmi şeker tüketmiyosun yada baklava en basiti baklava yemiş gibi düşün o gün kendini bi bardak şekerli bi içicek içiyosun şekerin varsa ve farketmezsende Allah korusun bebeğine bişey olabilir
Regina16 fethyegumus ben yaptirdim. Olum vs gibi seyler hurafe inanip bosuna psikolojinizi bozmayin. Ama soyle bir durum var seker yuklemesi yaptirip da sekeri cikmayan gormedim neredeyse 😀 en basitinden ben de sinirin uzerinde ciktim sonrasinda kan verip tokluk sekerime baktirdim gayet normaldi. Yani cok dogru sonuc da vermiyo aslinda
neval270071 fethyegumus özelde benim doktorum önce açlık kan tahlili aldı sonra tokluk kan tahlili aldı 2 saat arayla ve şeker yüklemesine gerek duymadı demek ki zararı da olabiliyor o yüzden önce açlık verin sonra tokluk eğer büyük fark çıkarsa o zaman yaptırın direk boşu boşuna o kadar şeker yüklememiş olursunuz hem ayrıca bebek ölmez bunu da hangi saçma ortaya attı öyle şey mi olur sanmam
Biroglanannesiii fethyegumus Offf yine cahiliyet kokan bir post ağızlarına kürekle vurmak istiyorum ne boş insanlar var ya bebek ölürmüş hangi tıp fakültesinden mezun olmuşlar gerizekalı insanlar rezil cahil insanlar birde çocuk doğurup büyütüyorlar
sliya30 fethyegumus zararlı olsa kimse yaptırmaz tabi herkesin kendi tercihi.. Ben ilk bebeğim de yaptırmadım İKİNCİDEde yaptırmıycam
Nesrincente fethyegumus ya zaten Bi sekerli gazoz gibi bişeyi ip kan veriyorsun bunu zaten gunluk yediğin şeylerden bile alıyorsun ölmesi falan abartmışlar bu kadarda birisi doldurulamaz ya insanlar iyice sacmalama başlamış
Pasalarimmmmm Bende yaptırdım ilk oglumdada yaptirmistim 4 dilim baklavadaki şeker kadar bisey bence me zararı olabilirki zarari olsa hem önerilebilirmi