Semra41 izobellaaa-_- iç karnınız var sızın benım karnım sıze göre baya büyük bende iç karın hıc yok kocaman bı kızcem var(32+5)😁
AslanBebeginAnnesi izobellaaa-_- Kız sen hiçbir şey yiyip içmiyor musun ben 26. haftadayım karnım bunun resmen iki katı😱😳😂😂
Hatihati AslanBebeginAnnesi bence canım iç karınla alakalı bı durum benimkide oldu bitti çok büyük karnım dar demekki
AslanBebeginAnnesi Hatihati evet olabilir canım ama bu posttaki karın 18 haftalık gibi duruyor ona çok şaşırdım😱😱😱
haklisinesracim izobellaaa-_- sen de benim gibisin. Some uzun boy problems 😅 Doğum zamanım yaklaştı neredeyse ama boyleyim
AslanBebeginAnnesi izobellaaa-_- ay ben de 15 kilo aldım boyum 1.74 canım 65 ile hamile kalmıştım şu anda 80im🙈😂
3babymom Hanife47 çatı darlığı sebebi ile suni sancidan sonra bebek nefessiz kaldığı için acil sezeryana alındım
haklisinesracim izobellaaa-_- Gebelik boyunca 6 kg almıştım 69a çıkmıştım ama erken doğum riskim oldugu için ilaca başladım ilaç beni yerden yere vurdu resmen 4 kilo verdim 65 oldum 35 haftaligim
Benjaminannesi izobellaaa-_- valla ben 67 ile hamile kaldım doğuma 78 ile girdim 78 ila duruyorum ama görsen hamileyken daha da zayıf gibiydim ne oldun anlamadım
Senle1 3babymom 28+5 oldum 2.oglum ama minnacik bı gobisim var anca çok yersem hamile oldgm belli oluo 🤣
Hatihati Hatihati canım 3 temmuzda çekilmis fotoğrafım bu 29 haftama falan geliyor bu attığım fotoğraf şuan 32 oldum 😊