Zuhalsebu ssusarii valla buhar kullandıktan sonra değil de önceydi sanırım baş ağrım çok fazla demiştim doktora su az içtiğinden olur çok iç demişti bide migren taşı var ya onu sürüyorum alnıma hem baş ağrısına iyi geliyor hem nefesimi açıyor
ssusarii Zuhalsebu migren taşım var ama böyle mentollü gibi olduğu İçin vikse zararlı diyorlar o da sanki onun gibi gelmişti bana ikisi de mentollü olunca cesaret edemedim hiç migren taşına da
emiray ssusarii Maalesef hamileliğin 20. haftalarında başlayıp 32. Haftalarda tekrardan devam eden illet diyebilirim . Hamilelikte hormonlarla alakalı olduğu için burun içindeki damarlar şişiyor o yüzden nefes almak bir hayli zorlaşıyor . Hamilelikte burun spreyleri çok bir işe yaramıyor denedim . Serum formunda burnunuzu yıkayabileceğiniz sular oluyor onlar biraz açıyor . Doğumdan sonra inanın bu sorun tamamen ortadan kalkıyor 🙏
ssusarii emiray bi bu kadar daha sabretmem gerekiyor sanırım :( bebeğim geldiğinde gidecekse şu an razıyım ama o kadar korkuyorum ki hiç geçmeyecek diye :(
Esraa16 ssusarii hamileler için burun spreyleri var Deniz suyu olan bende işe yaramıştı işe yaramadığı zamanlarda burun deliklerine doğru çok az vikis sürüyordum
Zuhalsebu Ay-mom burna viks sürmek iyi değil diye okudum bir defa ne kadar doğrudur bilmem ben de yapıyordum bıraktım
ssusarii Umran__37 ahahaha kalkma kalkma boşver 😃😃 girdik bi yola taşlı topraklı artık sonunda güzel manzaraya kavuşunca unuturuz inşallah geçer gider 😃😃
isimsizzz ssusarii Ben de daha yeni sordum doktora ,sadece deniz suyu alıp kullanabilirsin eczaneden dedi, burun içi için, önce doktoruna danış tabiki ,herhangi bir eczaneden temin edebilirsin,Allah yardımcın olsun 🌷
FKHA ssusarii ne demek teşekkür ederim insallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız insallah fayda görürürz soğandan internetten de araştırdım baya işe yarıyormuş bakalım 🙏🏻🌸
Zuhalsebu ssusarii viksi ben burna sürmeyi zararlı diye duymuştum başka bir şeyden duymadım öyle olunca migren taşını kullandım valla ama haklı olabilirsiniz bilmiyorum🤔 Alnıma sürüyorum diye zararlı olabilir diye düşünmemiştim
ssusarii Zuhalsebu insan bu dönemlerde hem her şeye çözüm bulmak hem de bebişe bi zarar gelmesin diye hiç bişey yapmamak istiyor işte beni bitiren de bu oldu 🥲🥲🥲🥲 hem her yerimi viksle kaplamak püfür püfür nefes almak istiyorum hem de korkudan kutusunu açamıyorum 🤣🤣🤣
Zuhalsebu ssusarii ben de sizle aynı şekildeyim başım ağrıyınca parol bile içmiyorum nolur nolmaz diye inşallah migren taşı paroldan daha zararlı değildir🥲